Güney Afrika'da 7 hýrsýz, bir süpermarketteki ATM'yi kamyonete yükleyerek götürdü.
Güney Afrika'da 7 hýrsýz, bir süpermarketteki ATM'yi kamyonete yükleyerek götürdü.
Erdal Çoban'a, Alaçatý'da sokakta heykel olarak sanatýný icra ederken Kabahatler Kanunu kapsamýnda 124 TL ceza verildi.
Bursa’da, lise öðrencisi K.Ö.'nün (16), kendisini taciz ederken söylediði sözleri cep telefonuyla kaydedip, þikayetçi olmasý üzerine tutuklanan amcasý S.Ö.'nün (51) 'cinsel istismar' ve 'cinsel taciz' suçlarýndan 32 yýl hapis cezasý istemiyle yargýlanmasýna devam edildi.
Sanýk S.Ö., savunmasýnda, "Ben ömrüm boyunca insanlara iyilik yapmýþ bir insaným. Yeðenime de uzun yýllar amcalýk ve babalýk yaptým" diyerek, suçlamalarý kabul etmedi.
Jennifer Aniston: Doðurmayan kadýnlar 'defolu' muamelesi görüyor.
ABD'de bir yargýç, uyarýlara raðmen konuþmakta ýsrar eden mahkumun aðzýný bantla kapattýrdý.
Marmaris'te denizde yüzen bir kadýnýn üzerinden tekne geçti. Aðýr yaralanan kadýn tedavi altýna alýndý.
Antalya'da refüje çarpan Þule Ç. yönetimindeki otomobil takla attý.
Çift kazayý hafif sýyrýklarla atlatýrken, sürücü, eþi Mevlüt Ç.'ye baðýrarak, "Bana vurma, dedim sana, kafama vurma, dedim. Arabam gitti" diye aðladý.
Yer Ýmleri