Belçika'da 4 yýl süren Ulusal Mutluluk Araþtýrmasý'na göre, sanýlanýn aksine, fazla para saadet getirmiyor. Aylýk geliri 4.500 euro'nun üzerindeki kiþiler, düþük kazançlý kiþilere göre kendilerini daha mutsuz hissediyor.
Belçika'da 4 yýl süren Ulusal Mutluluk Araþtýrmasý'na göre, sanýlanýn aksine, fazla para saadet getirmiyor. Aylýk geliri 4.500 euro'nun üzerindeki kiþiler, düþük kazançlý kiþilere göre kendilerini daha mutsuz hissediyor.
Samsun'da yaþanan 48 yaþýndaki Muharrem Þengül, hiç gitmediði Avusturya'dan adresine 350 euroluk trafik cezasý geldi.
Ýlk önce kendisine yurt dýþýndan para geldiðini zanneden ancak gelen evraký tercüme ettirince yediði cezanýn þokunu yaþayan Þengül, haberlerde, "Ankara'daki adam Gaziantep'te ceza yedi" diye olaylar görüyordum ama uluslararasý bir yerde ceza yiyen ise ilk benim sanýrým" dedi.
Güneþ enerjisini 18 yýl boyunca depolayabilen molekül bulundu.
Ahmet Kural, Sýla olayý üzerinden kadýna yönelik þiddeti deðerlendiren Tuðba Ekinci;
"Böyle þeylere maruz kalmamak için, bir bayan olarak erkeklerin üstüne çok gitmemek lazým. Türk erkeði sevdiði kadýna el kaldýrýr. Ben iliþkilerin tatlý sert olmasýndan yanayým"
Kadýn hastalýklarý uzmaný Prof. Dr. Fecrialem Sevilen, Ýstanbul Niþantaþý'nda bulunan özel muayenehanesinde iki ayrý kadýn hastasýna "nitelikli cinsel saldýrý"da bulunduðu gerekçesiyle tutuklanýp cezaevine gönderildi.
Adana'da yol kenarýnda hareketsiz yatan ve vatandaþlar tarafýndan öldüðü sanýlan kiþinin aldýðý alkol sonrasý baygýnlýk geçirdiði belirlendi.
Ýstanbul'da düþük gelirli insanlarýn ev sahibi olma hayallerini kullanarak 100 kiþiyi dolandýran þebekeye operasyon düzenlendi.
Radyodan "Kimliðini getir tapuyu götür" diyerek reklam veren ve 10 milyonluk vurgun yapan þebeke üyesi 41 kiþinin yakalanmasýnýn hedeflendiði öðrenildi.
Yer Ýmleri