O kadýnýn baðýrýp çýnlamasý sonrasýnda kendini haklý göstermesi çok mantýksýz. Kadýn resmen hasta.
Balýkesir'de banka kredisi çekererek tarlasýna astronot yiyeceði olarak da bilinen kinoa eken Zeliha Þoför, söz verilmesine raðmen ürünün alýnmadýðýný söyledi. 55 yaþýndaki kadýn, 2 ton kinoayý bozulmamasý için evinin oturma odasýnda muhafaza ediyor.
Ýzmir'in Karabaðlar ilçesinde bir kadýn, bir erkek tarafýndan tekme tokat dövüldü.
Karabük 1'inci Amatör Küme takýmlarýndan Safranboluspor'un baþkaný Hüseyin Özkaynak (58), maçta 5 kýrmýzý kart gören oyuncularýna kýzýp takýmý ligden çekti.
Kararý öðrenen oyuncular ise takýmý yeniden lige döndürmesi için baþkanlarýndan özür dileyip tezahüratta bulundu.
Ýstanbul Devlet Modern Folk Müziði Topluluðu sanatçýsý Ýskender Küserman, 19 yaþýndaki oðlu Emir Küserman tarafýndan býçaklanarak öldürülmüþtü.
Karar duruþmasýnda savunma yapan oðul Küserman "Annem ve ben babamdan kaynaklý mutlu bir hayat yaþayamadýk. Annemin daha fazla üzülmesini istemiyorum. Sizden bir babalýk bekliyorum" dedi. Mahkeme heyeti "Haksýz tahrik altýnda kasten öldürme suçundan" oðul Küserman'ý 15 yýl hapis cezasýna çarptýrdý.
Çin'de laboratuvar ortamýnda yapýlan incelemede anne örümceklerin yavrularýný sütsü bir maddeyle beslediði ve 40 güne kadar baktýðý gözlemlendi.
Yer Ýmleri