-
Tekirdağ'dan otomobili ile İstanbul yönüne ilerlerken üstünde gördüğü heliktopterle yarışan Alper Vurar, hız sınırını aşmak ve trafiği tehlikeye düşürmekten 470 TL ceza yedi. Alper Vurar "Helikopteri görünce heyecanlandım, yarıştım. Kenan Sofuoğlu F-16 ile yarışmıştı ondan esinlendim. Helikopteri geçtim ama polis helikopteriymiş. Helikopterden fotoğrafım çekilmiş, hızım tespit edilmiş." dedi
-

Originally Posted by
emrek83
Tekirdağ'dan otomobili ile İstanbul yönüne ilerlerken üstünde gördüğü heliktopterle yarışan Alper Vurar, hız sınırını aşmak ve trafiği tehlikeye düşürmekten 470 TL ceza yedi. Alper Vurar "Helikopteri görünce heyecanlandım, yarıştım. Kenan Sofuoğlu F-16 ile yarışmıştı ondan esinlendim. Helikopteri geçtim ama polis helikopteriymiş. Helikopterden fotoğrafım çekilmiş, hızım tespit edilmiş." dedi
Bi helikopter yol boyu ilerliyosa polise aittir
Helikopterin yola mı ihtiyacı var
-

Originally Posted by
Koray
Blogger Chiara Ferragni'nin hayatı belgesel oluyor.
Bir çok kişi şu an Chiara'nın bu genç yaşta neden belgeseli çekildiğini merak ediyor.

Yok böyle bişey
Ondandir
-
-
ABD'nin Phoneix kentinde geçtiğimiz yıl internette tanıştığı ve sadece 1 kez buluştuğu adama 159.000 mesaj gönderen Jacqueline Ades (31), taciz, tehdit ve gizlice takip etme suçlarından tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Hakim karşısına çıkmaya hazırlanan Ades, mesajlarının komik olduğunu savundu.
-
Fidel Castro'nun torunu Tony Castro, lüks yaşamıyla dikkat çekti.
Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan Torun Castro, ülke vatandaşlarının tepkisi üzerine bazı paylaşımlarını sildi.
-
Ankara Resim ve Haykel Müzesi'nde milyon dolarlık 25 değerli tablonun çerçevesini çaycıya boyatan müdür Ömer Gündoğdu'ya 1.996 lira ceza verildi.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri