-
Trabzon'da, rahatsızlanan Cemal Şentürkün taşındığı ambulansı takip eden köpeği, 5 gündür sahibinin tedavi gördüğü özel hastanenin giriş kapısı önünde bekliyor.
Boncuk isimli sevimli köpek, sağlık görevlileri ve çevredekilerin ilgi odağı oldu.
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yas...ane-kapisinda/
-
Rusya'ya bağlı Yakutistan'da bir köpek -54 derecede donmak üzereyken son anda kurtarıldı.
Kasabadaki bir hastanenin mutfak bölümünde çalışan bir görevli -54 derecede kısmen buz tutan köpeğin sesini duyduktan sonra harekete geçti.
Buz tutan köpeği tek başına kurtaramayacağını anlayan görevli, kasaba sakinlerinden yardım istedi.
Veteriner tarafından tedavi altına alınan köpeğin durumuna şaşıran yetkililer, "Neredeyse donmak üzereydi. Zamanında müdahale hayatını kurtardı. Buz tutmasına rağmen hayatta kalması bir mucize" dedi.
Köpeğin, sesini duyarak ilk müdahaleyi yapan hastane çalışanı tarafından sahiplendiği belirtildi.
-
Çin'in güneybatısında Yünnan bölgesindeki bir havalimanında uçağa biniş sırasında ekstra bagaj ücreti ödemek istemeyen dört kişi, uçağa binerken 30 kilo portakal için istenen yaklaşık 340 TL'lik ücreti ödememek için portakalları yedi.
Kişilerden Wang, "Bir daha portakal yemek istemiyorum" dedi.
-
Fatima Ebrahimi isimli bir fizikçi, insanları on kat daha hızlı bir şekilde Mars'a götürebilecek yeni bir roket motoru geliştirdi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri