Eczacý kökenli milletvekili Burhanettin Bulut, takviye ürün adýyla ünlüler tarafýndan reklamý yapýlan ilaçlara tepki göstererek, "Seda Sayan bu ürünlerin reklamý için sürekli kamera karþýsýna geçiyor" dedi.
Bursa'da otoyolda ters yönde ilerleyen otomobil, yolcu otobüsüyle çarpýþtý.
Kazada, otomobilde sýkýþan Hasan Barca ve Raifcan Kaplan hayatlarýný kaybederken, otobüsteki 10 yolcu yaralandý.
Bursa'da Sadýk Þen isimli bir vatandaþýn yapay kalp bataryalarý ve þarj cihazý evinde çýkan yangýnda kül oldu.
Yapay kalbinin 2 saat þarjý kaldýðý belirlenen Þen, polis eskortu eþliðindeki ambulansla Ýstanbul'a doðru yola çýktý.
Þen, 15 dakika kala Kartal Koþuyolu Yüksek Ýhtisas Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne ulaþtýrýldý.
Bursa'da fotoðrafçý Resul Gümüþ (40), 9 yýlda gittiði 78 ülkeden yaklaþýk 2.000 magnet aldý.
Magnetleri evinin bir odasýnda sergileyen Gümüþ, "Magnetlere verdiðim parayla bir daire alabilirdim. Ýleride halka açýk bir yerde sergilemek istiyorum" dedi.
Balýkesir Marmara Adasý'nda mermer fabrikasýnda çalýþan Maden Mühendisi Canan T., patronu Fatih U. tarafýndan darp edildiðini, patronunun kendisini býçakla kovaladýðýný ve üzerine araba sürdüðünü iddia etti.
https://www.youtube.com/watch?v=RfdIc7WEu1s
Hamsi fiyatý, denizden tezgaha kadar 3'e katlanýyor.
Yer Ýmleri