-

Originally Posted by
Koray
Eski Japonya Başbakanı Shinzo Abe'ye suikast girişiminde bulunuldu.
Göğsünden vurulduğu belirtilen Abe hastaneye kaldırıldı, saldırgan gözaltına alındı.
https://www.youtube.com/watch?v=9jr4lxtdnNM
-
İzmir'de 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın tandırda elleri ve ayakları bağlı olarak ölü bulunmasıyla ilgili tutuklu sanıklardan anne Mine Durak için Adli Tıp tarafından beklenen rapor geldi.
Raporu değerlendiren Saadet Öğretmen ve avukat Yeşim Aydın Sağra ;
"Sanık öz anne çocuğunu istismar etmiştir. Başkalarının istismar etmeleri için Twitter'da ilan vermişler. Her ne kadar akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia ettiyse de cezai ehliyeti tamdır ve diğer sanıkla iştirak halinde Eymen bebeği katlettiler. Her iki sanık için de adaletin tecelli edeceğine inancımız tam" dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
-
İdrar sorunuyla doktora giden 33 yaşındaki Çinli adam, yumurtalık ve rahimle doğduğunu ve 20 yıldır adet gördüğünü öğrenince şoke oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik...gozdenkacmasin
-
-
Oyunculuğun ardından müzik dünyasına adım atan Merve Boluğur, önceki akşam Alaçatı'da sahne alan Yıldız Tilbe'yi dinlemeye gitti.
Bir ara sahneye çıkan Boluğur, 'Şşşşşşttttt' isimli şarkısını söylerken seyirciden beklediği reaksiyonu alamadı.
https://www.youtube.com/watch?v=dIVvCV1moNI
-
................

Originally Posted by
MedwiG
Kvkk : Darkweb’te yapılan araştırma sonucunda TEDAŞ’da çalışan bir personelin şifresinin bilinmeyen bir nedenle ele geçirildiği, İhlalden etkilenen ilgili kişi gruplarının çalışanlar ve vatandaşlar olduğu,
İhlalden etkilenen kişisel verilerin ad, soyad, e-posta ve cep telefonu numarası olduğu, İhlalden etkilenen kişi sayısının 208.000 olduğu tespit edilmiştir.
-
Adana Çukurova Devlet Hastanesi'nde üç gün önce çıkan "halay" kavgasında ardından bu kez de iki kadın birbirine girdi.
Saç başa kavga eden kadınlar güçlükle ayrılabildi.
https://www.youtube.com/watch?v=i49uQCRQUKs
-
Kayseri'de havaların ısınması ile ortaya çıkan "Sarıkız" cinsi örümcekler (camel spider), endişeye yol açtı.
Mahalleli, insan eli kadar boyu olduğu belirtilen ve 1 metre yükseğe zıpladığı iddia edilen örümcekler için yetkililerden yardım istedi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri