Endeks abartma yaaa... ne guzel tavana yapistiriyorduk. Simdi panikle satacak millet
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Endeks abartma yaaa... ne guzel tavana yapistiriyorduk. Simdi panikle satacak millet
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
kitledi aslan parçasý. bugün muhtemelen spk bi yoklar. bakalým özel durum yoktur mu diyecekler.
arkadaþlar nerelerdesiniz. döküldü mü herkes
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Özel durum yoktur denilir tabiiki. Aslýnda SPK'nýn bu süreçlerde soru sormasý anlamlý deðil. Elbette bir kaðýt sermaye arttýrýmý beklentisine girebilir 12 aylýk iyi kar açýklayabileceði beklentisine girebilir. Bunlar boshfren bu azý kaðýtlar için olaðandýr. Böyle bir durumda þirket ne cevap verir elbette herhangi bir olaðandýþý durum yoktur der. Sermayemizi arttýrscaðýz galiba ondan mý diye açýklama yapmaz sanýrým. CPH2125 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok atlayan olmuþtur diye düþünüyorum. hazýr endeks kötüyken ,spk sorgulamýþken biraz düzeltme yapacak mý ?
veya zamaným dar deyip basýp gidecek mi ?
hayýrlýsý bakalým. bekliyoruz
Þimdilik basýp gitti. Sanki sermaye artýrýmýnýn sesi gibi. CPH2125 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri