sýmsýký taþ gibi sýmsýký taþ gibi ,dimdik dimdik..![]()
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
teþekkürler sevgili sevenhill ben de acaba dedim endeks hiç aklýma gelmedi ama seanslýk düzeltmelerle endeks hisse degiþikliklerine gidiyor gibi þimdilik ben fazla aþagý salacagýný zannetmiyorum yarýn da hafif de olsa artý yaparsa yýllýk bilançolar yaklaþýyor ve temettü bedelsiz gk lar derken hisselerde herkes beklentisine göre pozisyon almaya baþladý gibime geliyor hayýrlýsý diyelim.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
14.02.2014 tarihli KAP açýklamamýzla belirtmiþ olduðumuz, Þirketimizin 2014 yýlýndan beri faaliyette bulunduðu Fethiye Organize Sanayi Mahallesi Sarý Cad. N 8A Nilüfer - Bursa/Türkiye adresinde bulunan mevcut fabrika binasýnýn kiralanmasýna iliþkin sözleþme, yapýlan Ek Kira Sözleþmesi ile 01.12.2022 – 31.12.2027 tarihleri arasýnda geçerli olmak üzere yenilenmiþtir.
Bu doðrultuda; 19.300 m2 zemin alanýna sahip taþýnmaz ve bu taþýnmazýn üzerine Kiralayan tarafýndan inþa edilmiþ 7.425 m2 toplam zemin alanýna sahip Fabrika ve Fabrika içinde bulunan 294 m2 toplam zemin alana sahip çelik konstrüksiyon ve modüler bölme ofisleri ile 1026 m2 toplam zemin alana sahip çelik konstrüksiyon ve modüler bölme ofislerine ek olarak, 2014 yýlýnda yapýlmýþ Kira Sözleþmesi'nin 6.7. maddesi uyarýnca 3.200 m2 alana sahip bir ek bina Kiralayan tarafýndan 31.12.2022 tarihine kadar teslim edilmek üzere inþa edilmektedir.
Yukarýda bahsi geçen tüm alanlar söz konusu Ek Kira Sözleþmesi kapsamýnda olup, belirlenen aylýk kira bedeli 60.000 Euro'dur.
mrshal kayýtlý sermayeyi 2027ye kadar uzatmýþ(Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 07.12.2022 tarihli toplantýsýnda, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-18.1 Sayýlý Kayýtlý Sermaye Sistemi Tebliði çerçevesinde, Þirket Esas Sözleþmesi'nin 7. Maddesi'nde belirtilen 20.000.000 TL tutarýndaki kayýtlý sermaye tavanýna iliþkin 5 yýllýk geçerlilik süresi 2022 yýlý sonunda biteceðinden, Þirketimiz kayýtlý sermaye tavanýnýn geçerlilik süresinin 2023-2027 yýllarýný kapsayacak þekilde uzatýlmasýný teminen, Þirket Esas Sözleþmesi'nin "SERMAYE" baþlýklý 7. Maddesi'nin Ek'teki þekliyle tadiline, Sermaye Piyasasý Kurulu ile T.C. Ticaret Bakanlýðý nezdinde gerekli izinlerin alýnmasýna ve ilk Genel Kurul'da pay sahiplerinin onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.
Bu çerçevede; Þirket Esas Sözleþmesi'nin "SERMAYE" baþlýklý 7. Maddesi'nin tadili için uygun görüþ ve izinlerini almak üzere Sermaye Piyasasý Kurulu'na 07.12.2022 tarihi itibarýyla baþvuru yapýlmýþtýr.)
bakalým bfren ne yapacak eðer birileinin dediði gibi bugün yönetim kurulu varsa anlarýz ona göre pozisyonumuz elimizde![]()
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri