evet sevgili sevenhill kincecik bir tavanda bilanço geldi hýrpalamaya girdi kerata sallaya sallaya milletin kafasýný karýþtýrma derdinde spekettin efendi patron demiyorum patron bu tür tezgahlarla ugraþmaz eger isterse bshev deki gibi çagrý yapar ve hepsini hüpletir bshevi iyi hatýrlýyorum 18 lerdeydi 110 lara gitti ve çagrý geldi yanlýþ hatýrlamýyorsam 263 mü 163 den mi hepsini götürmüþtü tabi o günün parasýyla baya iyi paraydý o günler için.hayýrlýsý ve þu teþvikle zaten elektirikli fren sistem iþini de halletti yani gelecek bizleri bekliyor bizler de spekettinin ve patronun tabi sermaye artýþ haberlerini hayýrlý kazanç tüm dostlara.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Nasibimize yine beklemek düþtüyse. Beklemeye devam ederiz. Sayýn sevenhil ve sayýn mercek2 yorumlar için teþekkürler
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yönetim Kurulumuzun 30.12.2022 tarihli kararý doðrultusunda, Þirketimiz kayýtlý sermaye tavanýnýn
450.000.000,00 (dört yüz elli milyon) Türk Lirasý'na arttýrýlmasýna karar verilmiþ ve buna iliþkin esas
sözleþme tadiline yönelik Sermaye Piyasasý Kurulu'na yapmýþ olduðumuz baþvuruya uygun görüþ
verildiði 14.02.2023 tarihinde kamuya duyurulmuþtu.
Söz konusu esas Sözleþme tadil tasarýsýna iliþkin olarak T.C. Ticaret Bakanlýðý Ýç Ticaret Genel
Müdürlüðü'nün 21.02.2023 tarih ve E-50035491-431.02-00082990815 sayýlý yazýsý ile izin
verilmiþtir.
Kamuoyuna saygýlarýmýzla duyururuz.
Adamlar goz gore gore o sene bu sene mi demeye çalýþýyorlar, yoksa biz mi abartiyoruz ,olumlu algiya mi kapiliyoruz ? Veya piyasa niye gormezden gelmeye calisiyor , unutturma cabalari mi. Kafada bi ton sorular..bilanco ustunkuru fena degil, zaten 100 civari bekleniyordu ama bu enflasyonda 120 olaydý daha iyi olurdu. gerci kim takar bilancoyumart ayi geldi catti. Hayirlisi bakalim
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Yer Ýmleri