Biþeyler deniyor. Dur bakalým ne olcak
Biþeyler deniyor. Dur bakalým ne olcak
vaayy be neler yapmýþ kral bu endekste.
üçlüde bayraðý da kapmýþýz. otobana çýkarýz artýk umarým
genel kurul tarihi açýklandý mý arkadaþlar? ben göremedim de..
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Sayýn mercek2
Egeen'den umudumu kestim. Öyle bir çirkin tezgah kurulmuþ ki küçük yatýrýmcý dýþýnda bu tezgahtan herkes memnun. Baktý boschfren o da egeene takýlmaya gerek yok ben kendi yönümü çizeyim dedi. Helal olsun. Þapka çýkarttým. Hep güvendim ve hiç bunu boþa çýkartmadý. CPH2125 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uludað Ýhracatçý Birlikleri'nin þubat ayý ihracatý, 2 milyar 777 milyon 98 bin dolar olarak gerçekleþti
Kuruluþtan yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Türkiye'nin Genel Sekreterlik bazýnda en fazla ihracat yapan ikinci birliði olan Uludað Ýhracatçý Birlikleri'nin (UÝB) þubat ayý ihracatý, 2 milyar 777 milyon 98 bin dolar olarak gerçekleþti. Þubat ayýndaki ihracatý 2,8 milyar dolar olan UÝB'in yýlýn ilk iki ayýndaki ihracatý ise %13 artýþla 5 milyar 607 milyon dolar oldu.
UÝB Koordinatör Baþkaný Baran Çelik, "Þubat ayý baþýnda yaþadýðýmýz ve ülkemizi yasa boðan deprem felaketi nedeniyle hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, yaralýlara acil þifa, ailelere ve milletimize baþ saðlýðý diliyorum. Yaralarýmýzý sarmak için dayanýþma ruhu ile hareket etmeye devam etmeliyiz. Diðer yandan afetin maddi hasarlarý da çok büyük. Bu nedenle ekonomik açýdan da güçlü olmayý ve maddi yýkýmýn boyutunu minimuma indirmek için var gücümüzle çalýþmayý sürdürmeliyiz. Sanayi çarklarýmýz üretim ve ihracat için dönmeye devam edecek" dedi.
OÝB'in ihracatý þubat ayýnda 2,3 milyar dolar
Þubat ayýnda 2 milyar 270 milyon 487 bin dolar ihracat gerçekleþtiren Uludað Otomotiv Endüstrisi Ýhracatçýlarý Birliði'nin (OÝB), Þubat dönemi ihracatý %14 artýþla 4 milyar 620 milyon dolar oldu.
UTÝB'in ihracatý þubatta 108,4 milyon dolar oldu
Uludað Tekstil Ýhracatçýlarý Birliði (UTÝB), þubat ayýnda 108 milyon 411 bin dolar ihracata imza attý. UTÝB'in Ocak-Þubat dönemdeki ihracatý ise 218 milyon olarak gerçekleþti.
UHKÝB 80,8 milyon dolar ihracat yaptý
Þubat ayýnda, 80 milyon 868 bin dolar ihracata ulaþan Uludað Hazýrgiyim ve Konfeksiyon Ýhracatçýlarý Birliði'nin (UHKÝB), yýlýn ilk iki ayýndaki ihracatý ise 164 milyon dolar seviyelerinde gerçekleþti.
UMSMÝB'in ihracatý 18,1 milyon dolar
Þubat ayýnda, 18 milyon 146 bin dolar ihracat yapan Uludað Meyve Sebze Mamulleri Ýhracatçýlarý Birliði (UMSMÝB), Ocak-Þubat döneminde 35 milyon dolar ihracat gerçekleþtirmiþ oldu.
UYMSÝB'ten þubatta 13,1 milyon dolarlýk ihracat
Þubat ayýnda, geçen yýlýn ayný ayýna göre yüzde 43'lük artýþla 13 milyon 172 bin dolar ihracat gerçekleþtiren Uludað Yaþ Meyve Sebze Ýhracatçýlarý Birliði (UYMSÝB), yýlýn ilk iki ayýnda %34 artýþla 24 milyon dolar seviyelerinde dýþ satýþa imza attý.
Öte yandan, UÝB üzerinden ihracat kaydý yapýlan ve "diðer" baþlýðý altýnda listelenen sektörlerin þubat ayý ihracatý 286 milyon dolar olarak açýklandý.
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
yönetim kurulu toplanýp gk tarihini açýklarken oraný da açýklar mý acaba?
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri