13 - Þirket Esas Sözleþmesinin "Þirketin Sermayesi" baþlýklý 7. Maddesinin Sermaye Piyasasý Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlýðý tarafýndan onaylanan Ek'te yer alan tadil tasarýsý uyarýnca tadil edilmesinin görüþülerek karara baðlanmasý.
14 - Dilekler ve kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Kayýtlý Sermaye Tavaný
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
1 lota 28 mi 280 mi 2 bin küsur TL mü vercekler anlayamadým.2000 vermezler herhalde.Eylül sonu.Anlayanlardan açýklama bir zahmet.
Þirket Esas Sözleþmesinin "Þirketin Sermayesi" baþlýklý 7. Maddesinin Sermaye Piyasasý Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlýðý tarafýndan onaylanan Ek'te yer alan tadil tasarýsý uyarýnca tadil edilmesinin görüþülerek karara baðlanmasý
D*****n kuyruðu burada kopacak
Belirsizlik kalktý
27 Nisan da genel kurul da her þey belli olacak
Alýnacak kararlar inþaallah istediðimiz gibi olur
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
eveet lot baþý net 21.70 tl lik temettü sn erichform kardeþim bunu açýklayayým kafan karýþmasýn.
sevgili filozof ve hoca65 dostlarým gk kayýtlý ve temettü belli oldu þimdilik beklentilerin zaten belli olanlarý tarihleriyle açýklandý.
fakat ödenmiþ iþi þimdilik askýda bekliyor yani esas beklentimizi biraz bekle piyasayý kokla ortamý yatýþtýr cofcoflu zamaný bekle demiþ oldu bana göre tabi nedeni kafamdaki patronun geçmiþ yýllarýný kýstas alarak ufkumu da geniþ tutarak ödenmiþ sermayenin eylülden sonraya býraktýgýný anlýyorum bu açýklamalardan.
nedenini soracaksýnýz benim nacizane düþüncem onu da açayým
1=gk lu geç açýklamasý hiç acele etmemesi.
2=beklenilen kayýtlýyý þimdilik idare edin deyip kabul edilmesi.
3=temettüyü eylül 28 ine býrakmasý ki þimdiye kadar hiç böyle geciktirmemiþti ilk defa eylül ayý der.
4=ödenmiþ sermayeyi eylül öncesi açýklarsa hisse eski yeni diye tahtada iþlem görür ki bu da son yýllarda hiç görülmedi fakat bundan önceki sermaye artýþýnda eski yeni hisse olayý vardý bu sefer spk tarafýndan eski yeni hisse olayý ortadan kaldýrýldý bu yüzden eylülden sonra diye düþünürüm.
5=patron gerçekten þirketine ve yatýrýmcýsýna deger verir diye düþünürüm ve þu ortamda yapýlan bir sermaye artýþýnýn ne þirkete ne de yatýrýmcýsýna bir faydasý olmayacaktýr bunu görmüþ ve telaþ etmeden aceleye getirmeden borsanýn cofcoflu bir zamanýna denk getirmek isteyecektir ve bence de mantýklýsý budur çünkü hava puslu kimin eli kimin cebinde belirsiz ve karma karýþýk bir endeks ortamý var þimdilerde der kimseyi de etkilemek istemem fakat benim nacizane görüþlerim bu yönde egerki gk dan bir sermaye artýrým kararý da çýkarsa bunun 28 eylül sonuna denk getirilecegini düþünür herkese hayýrlý hafta sonu tatili dilerim.
sevgili buraktepe kardeþimin de duyumunun net olmadýgý ve bir yanlýþ anlaþýlma oldugunu anladým çünkü onun dedigi de dogruymuþ fakat temettü oraný olarak selamlar sevgili buraktepe
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Insallah oyle olur. Tupras ve jants ornekleri var.
Tuzak ta olabilir, yalniz Konya gibi salma ihtimalinide goz ardi etmemek lazim. Umarim Egeen gibi fazla salmaz.
Duyumun bosa cikmasina sevindim. Dusuk oranli bedelsiz olacagina temettu en azindan ileriye donuk beklentiyi canli tutar.
Bende de bi mukabele Mercek hocam.
Son düzenleme : Buraktepe; 31-03-2023 saat: 21:26.
Yer Ýmleri