Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
24 marttan sonraki seans zaten umdu kesen verdi bfreniAma benim motivasyon kaynaðým bu:Robert Bosch GMBH tarafýndan Ford Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi'ne elektrikli fren sistemleri tedarik edilmesi hususunda bir ön mutabakat oluþturulduðu ve bu projeye iliþkin hat veseri üretimin 2023 yýlý içerisinde baþlamasý
![]()
Son düzenleme : Filozof; 19-04-2023 saat: 12:05.
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
11 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri uyarýnca Yönetim Kurulu üyelerine yetki verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 1.3.6 ilkesi doðrultusunda bu kapsamda 2022 yýlý içerisinde gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi.
buradaki madde beni ilgilendiren madde ve yorum yapmayacagým o beklenti bitti diyenlere þimdilik bekle gördeyim ve yýl bitmeden civcivleri yemleyecegimi ümit ediyorum.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
üzerinden yaklaþýk 4 yýl geçmiþ bir kap bekleriz artýk!Benim ön görüm genel kurulda bu konu ile ilgili açýklama olacak gibi!
*BOSCH FREN: PROJEYE ÝLÝÞKÝN ÝLK SÝPARÝÞLERÝN 2021 YILI ÝÇÝNDE PROJE PROGRAMININ ONAYLANMASI VE TASARIMLARIN ÇIKARILMASINI TAKÝBEN VERÝLMESÝ, SERÝ ÜRETÝMÝN ÝSE 2023 YILI ÝTÝBARÝ ÝLE BAÞLAMASI ÖNGÖRÜLMEKTEDÝR
19 Aðustos 2019
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
3 Nisan dan bu yana alým satým dengesi ilk defa -500 altýna indi. -468. Dün -1005
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
tahtacý tam çýrpma hareketlerine girmiþ gibi son kozlarýný oynuyor mu acaba
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Bankof bugün -685
Yer Ýmleri