“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
http://www.geleceginendustrilerisempozyumu.com/
tam fren teknolojisi ve elektrikli frenciler için
https://fuarlist.com/fuar/fia-tech/
Endüstrinin geleceði her gün yepyeni geliþmelerle þekilleniyor
Endüstri 4.0’a geçiþ yatýrýmlar, köklü deðiþimler ve teknolojik geliþim gerektiriyor. Endüstriyel süreçlerin ileri seviye otomasyonu ve akýllý fabrikalar kurmak için gerekli yatýrýmlar, beraberinde önemli bir büyüme vaadini de getiriyor. Endüstride yeni teknolojilere yatýrým yapanlar aslýnda en temel müþteri beklentilerini karþýlamak için yatýrým yapmýþ oluyor. Bu yatýrýmlarýn karþýlýðý iþletmeler ve ülkeler için ekonomik ve endüstriyel büyüme anlamýna geliyor.
Endüstrinin Geleceðinde Var Olmak Ýçin: Geleceðin Endüstrileri Otomasyon Teknolojileri 19-20-21 Ekim 2023 tarihinde ÝZMÝR de gerçekleþecektir.
Geleceðin Endüstrileri Sempozyumu ve Sergisi katýlýmcýlarý, fuar alanýna ayak basmadan çok önce hangi gün, hangi saat, kimlerle görüþeceklerine hakim oluyorlar. Fuarda hedeflenen ziyaretçi profilinin karþýlýklý görüþmelerle belirlenmesinin ardýndan Boðaziçi Dijital Medya ekibiyle hedeflenen sektörlerdeki firmalarý ve buna müteakip firmalardaki doðru isimleri eþleþtirip her katýlýmcý için ayrý bir ziyaretçi portföyü hazýrlýyor. Bu sayede hedeflenen profile birebir ve en efektif yöntemlerle ulaþýlýyor.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2023-10-20
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 25.08.2022
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Þirketimiz SPK' nýn Seri: II, N17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði Madde
4.2.8 içinde belirtilen riski bertaraf etmek adýna, ilgili maddede
belirtilen koþullara uygun olarak Yönetici Sorumluluk Sigorta poliçesi
yaptýrmýþtýr.
Kamuoyuna saygýlarýmýzla duyurulur
Darth mýsýn týrdmýsýn nesin sen her topiðe ayný þeyi göndermiþsin niyetin ne senin?
Fýrsatý bilen bofa gibi kurnazlar goya endekse ayak uydurmaya bilenmiþ gibi tahtalarin. Ýcine ediyor þu SPK açýða satýþý ne zaman yasaklar bekliyorum parayý veren istedigini yapsinmi der
yasaklayacak yoksa parayý veren düdüðü çalar mi diyor
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Oðlumda dün konya için bereket versin dedi 6000 maliyetli idi çýkýp bfrene sizin gibi ekleme yaptý kerata nerde ise beni yakalayacak bfrende egeleri de geçeyim diyor sakýn ha dedim ege fren zaten benim 2 li makasým
Yer Ýmleri