BFREN 22.04.2025 11:00 Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa Zümrüt Salonu
Odunluk Mahallesi Akpýnar Caddesi No:17 16110 7gün var
BFREN 22.04.2025 11:00 Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa Zümrüt Salonu
Odunluk Mahallesi Akpýnar Caddesi No:17 16110 7gün var
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Arabam altmýþ model
Yokuþlarý çýkmýyor
Güzelleri gördükçe
Firenleri tutmuyor
A benim sersem yarim
Gýz seni bir yol öpsem
Söz verdin de gelmedin
Ben sana küstüm yarim
Tarlanýn tezeklisi
Fistanýn ipeklisi
Sarýldýkça dat verir
Gýzlarýn göbeklisi
A benim sersem yarim
Gýz seni bir yol öpsem
Söz verdin de gelmedin
Ben sana küstüm yarim
Þu Akkuþ'un baþýnda
Garga da geçiyor garga
Gýz ben seni almýyom
Dalga da geçiyom dalga
A benim sersem yarim
Gýz seni bir yol öpsem
Söz verdin de gelmedin
Ben sana küstüm yarim
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
sevgili bfren..
acil bir nakit ihtiyacýma binaen, iki bilemedin üç tavanlýk bir aksiyona ihtiyacým var..
aklýma sen geldin.. :P
ÝþBankasý borsa ekranýnda,Bfren haber detayý--SPK iki bedelli bir bedelsiz sermaye artýmýný onayladý.-18 04 2025 ---23.38.55 Bfren mevcut 30 milyon artýrým sonrasý 122 milyon BEDELLÝ artýracak. Satýþ türü ''Halka arz'' Bu ne demek?Bilinen bir haber mi ? Görüþleriniz ?
BFREN 611% 217.523.480 30.600.000 hala yüzde 611 bedelsiz potansiyeli var!Egeen alacaðýmýza tüm sermayeyi buna yükleseymiþiz![]()
genel kurul yarýn
Odunluk Mahallesi Akpýnar Caddesi No:17 16110
Yer Ýmleri