Originally Posted by
KWN
Buradaki en kritik açıklama 0:46 - 0:57 arasındaki "yeni yatırım için kısa dönemde bir şeyler gelebilir" açıklaması.
Hali hazırda Mayıs ayında 1290 MWp'ye çıkıyoruz kapasite olarak.
Firma nakit olarak çok güçlü durumda ve zaten yeni siparişler için avanslar da alıyor. Rekabette öne geçip maliyetleri düşürmesi için yeni yatırımlar yapmak zorunda.
Ben açıkçası yeni faz tamamen devreye girdiğinde, hızlıca 1000 MWp'lik yeni kapasite yatırımının da açıklanmasını bekliyorum.
Umarım 22000 m2'lik fabrikanın içinde yer kalmıştır yeni kapasite arttırımı için. Yoksa tekrardan fabrika inşaatı da yapmak gerekecek.
Hatta bu soruyu genel kurulda soracağım.
alfas patronu adımlarını saglam atıyor bu yüzden ben taktir ediyorum egerki hırs yapıp gözü dönüp illede şunu da bunu da kısa sürede yapacagım dese işleri karışır bu yüzden işini bilen bir patron var ve şirketin gelecegi baya parlak şimdilik 10 nisanda yani pazartesi yapılacak gk dan çıkacak bilgilendirmelere odaklanıp egerki gk la katılabilen olurda soruları ve açıklamaları orada iyi dinleyip aktarırsa memnun kalırız şimdilik işler tıkırında hayırlısı diyelim.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri