Selamlar,
Öncelikle þirketin yatýrýmcý iliþkileri konusunda eksikliði var ve bu eksiklik þu an için Doðan Holding yatýrýmcý iliþkileri üzerinden yürüyor.

Bora Tezguler
borat@doganholding.com.tr
ve yardýmcýsý
Kerimcan Uzun
kerimu@doganholding.com.tr

Ýstediðiniz sorabilirsiniz bana gün içinde dönüþ yaptýlar. Konulara hakim görünüyorlar.

14 Aralýk tarihinde Karel Genel Müdürü Doðan Holding Yatýrýmcý gününde konuþma yapýyor ve konuþma esnasýnda kullandýðý sunuma da aþaðýda ki linkten ulaþabilirsiniz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1086965

Gönül ister ki Karel Genel Müdürü bir de biz karel yatýrýmcýlarý için sunum yapsa, her þeyi sorabilsek. Neyse artýk Genel Kurullar yaklaþýyor. Sorularýmýza cevaplarý Genel Kurul da alacaðýz öyle görünüyor.

Ýhale hakkýnda söylemek istediklerim;
Bence ihale tamam. Neden derseniz sunumda yazan

2023 Gelir: ~300 milyon USD
2023 FAVÖK Marjý: %16-18

Bu 300 milyon USD nin içinde Tcell ile yapýlacak iþlerin olduðunun teyidini yatýrýmcý iliþkilerinden aldým. Ýhale kesinleþmemiþ olsa, sizce Genel Müdür bu geliri buraya ekleyebilir mi? Elbette ekleyemez. Gerçekten neden açýklama yaýlmadýðýný çok merak ediyorum.
Bir baþka nedenim de Karelin 58 ilde çalýþmalara baþladýðý duyumum. Teyide muhtaç bir duyum ama ben öyle olduðuna inanýyorum. Eðer bunu þirkette çalýþan birilerinden teyit ettirecek bir forumdaþ varsa güzel olur.

Tahtadaki düþüþü þöyle yorumluyorum. Ben de tahta mal çýkýlmadýðýný görüyorum ve aksine tahta yapýcýnýn bu düþüþte fiyatlarý sert aþaðý çekerek piyasa toparlanasýya kadar, daha çok mal yapma hýrsýna baðlýyorum.
Bu sebeple þu anki kararým 2023 de birkaç bilanço görmek, en azýndan genel kurula kadar beklemek yönünde.

Herkese sabýrlar dilerim.

Not: 300m usd beklenti gelirinin 100m usd tcell.