Subata kadar usd zirvesine gitsin de sektörünu gondikledigim.
Subata kadar usd zirvesine gitsin de sektörünu gondikledigim.
Ucuz kaldýðýný kimse görmüyor mu? Neden ciddi bir talep yok? seçim sonrasý endex e ayar verecekler listesinde de olduðunu sanmýyorum emme basma tulumba kaðýdý da deðil manevra alaný çok dar eeeeee sebep ne? Ytd
Benzer oranlarda hisseler var ama burda ki hikaye bence guzel elbet gidecek. Sise ile anlasmanin etkilerini onumuzdeki yil net karin üstüne koyarak gittigini bilancoda gorecegiz. 2024 te otomotiv yatýrýmýnin etkisini gorecegiz. Onumuzdeki yýl istemesem de ufak bir sermaye artýþý daha yapabilir. Cile donemi bitti bence onumuzdeki 2 yil trend de oturma donemi olabilir. 4. ceyrek karýnda supriz beklemiyorum ama 2023 ilk ceyrek bilancoda bariz bir iyilesme bence göreceðiz. Yani beklemeye devam stresin manasý yok.
Borsayý hafiften geri alýrken Gedza nýn ucuz kaldýðýný idrak eden ve ocaðýn altýný yakan birileri Þakir abi nin 40 40 diye baðýrmasýný pazartesi günü dikkate alýrlar mý bilmiyorum lakin 40 geçilirse biz de 50 50 diye baðýrýp tahtacýyý halay baþý yapmak üzere davet edeceðiz ytd
2023 yýlý ilk çeyrekte bariz iyileþme görüleceði tahmininiz neye dayanýyor?
Ben þirketin iyi yönetildiðini düþünüyorum ancak fiyatta en az bir sene duraðanlýk olabileceðini iki sene önce dile getirmiþtim. O dönem de geride kaldý piyasa ile beraber hareket etmeye baþladý. Þirket ile ilgili yapabileceðim en büyük eleþtiri yatýrýmlarýn çok yavaþ ilerlemesi. Þirketin nakit yaratma gücü yüksek bu nedenle devamlý ve hýzlý þekilde yatýrým yapmasý gerektiðini düþünüyorum.
Yatýrýmlar yavaþ ilerliyor dediði son 1 yýlda ilave 3 adet kocaman makine alýnmýs, bina yapýlmýþ, üzerine enerjiyi bedavaya getirecek büyüklükte GES kurulmuþ, iþletmeye alýnmýþ hatta elektrik satýlmaya baþlanmýþ...
Minnacýk þirket; daha ne yapsýn yahu ...![]()
Yýlsonu bilançosu tahminlerin ötesinde iyi gelecektir. Þahsen ben Þiþecam ile yapýlan son sözleþmeyi öncekine ilave gibi deðerlendirmekteyim. Rakamlar ortaya çýkýnca bu mesajýmý alýntýlayacaðým...YTD
Yer Ýmleri