Eski dostlar bir anda geldik subat ayýna neler oluyor eskiden su yatýrýmlarý bitti ges bitti yeni makineler monte edildi 12 aylik kari guzel gelecek gibi bilgilendirme yapan dostlar nerelerdesiniz .Bir þeyler oluyorda bizimki haberimiz yok .yoksa hisselerinizi sattýnýz gedzadan bi moh olmazmýþ diyoruz. Nokta daha yazmam eski dostlarýn yazmasýný beklerim nokta nokta.ytd..
Sabýrla beklemeye devam ediyoruz Sn Cemal 190757.Yatýrýmcý olduðumuz için hisse fiatýndan ziyade þirketin faaliyetlerine, yatýrýmlarýna ve büyümesine odaklandýk.Bu neden ile yapýlan yatýrýmlarýn bitmesi neticesinde ben 2023 ve 2024 yýllarýnda ciro ve karlarda yüksek artýþlar bekliyorum.
Daha önceki yýllardada dediðim gibi bu tahta zor bir tahtadýr. Kýsa vadeli bakanlarýn canýný çok fazla yakan bir tahtadýr.Yatýrýmcý olup 5-10 yýl beklemeyi göze alamayanlarýn kazanmasý bence çok zordur.Ben 6 yýldýr bu þirket de olduðum için maliyetim çok düþük ama beklentilerim çok büyük olduðu için sabýrla bekliyorum.Uzun vade bu þirketdeki ortaklýðýmýz devam edecek .Orta vadede belli seviyelere çýkýnca bilanço öncesi sat _ al yaparak lot adedimi artýrýyorum.Fazla yazmýyorum çünkü günlük fiatlara bakmýyorum. Haftalýk ve aylýk grafikler benim için daha önemli.
Tüm yatýrýmcý dostlara bol kazançlar dilerim.
Buralardayýz Cemal abi uzun vade yerimizi koruyoruz ve korumaya devam edeceðiz düþüþler çýkýþlara takýlmýyoruz final resme odaklandýk. Elliot üstadým deðerli deðerlendirme düþüncelerini bekliyorum. Gedzanýn son çeyrek bilançolarý genelde çok iyi geliyor. Kasada 100 m Euro cinsinden nakit var sanýrým kkm de son çeyreðe etkisi 8 milyon kambiyo karý olacak. 20 milyon sermaye nazaran þirketin 157 milyon nakit pozisyonu var.bu nakiti umarým yeni yatýrýmlar ÝLE deðerlendirir Þirketi arayan araþtýran varmý ? Yatýrýmlar ne durumda ? Devlet destekli fabrika yapýlýyordu ne oldu ? Þirketin cirosuna katkýsý ne? Genel kurulda terleteceðiz patronu ) soracaðým gerçekten çabamýzda birliktemiyiz diye ) Selamlar olsun
Bu korkunç felakette hayatýný kaybeden tüm vatandaþlarýmýza yüce mevlamýz gani gani rahmet eylesin mekanlarý cennet olsun yaralý olan vatandaþlarýmýza acil þifalar versin enkaz Altýnda sað kalan vatandaþlarýmýza bir an ulaþmaðý sað Salim kurtarýlmayý yüce mevlamýzdan duacýyýz ALLAH Yar ve v yardýmcýmýz olsun
Sn yarýmada, burada umutla bekleyen yatýrýmcý dostlar uzun zamandýr beklenti içinde,bu arada beni çoktan yýktý geçti fakat hisse enflasyon bazýnda düþük deðerde kaldý.Güneþ enerjisi yeni yatýrýmlarý tedarik saðladýðý þirketlerin Arçelik ,þiþe vesbe gibi dünya çapýnda þirketler olmasý,önümüzdeki dönemlerde bu þirkete bu sermaye de düþük gelecektir..Bence olumsuz durum tamamen takasladaki oluþum ile alakalý diye düþünüyorum...Peki sizce olumsuzluklar neler olabilir?
Yer Ýmleri