Þirket Yönetim Kurulumuzun 15.02.2023 tarihli toplantýsý ile' Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 09/02/2023 tarih ve
8/174sayýlý kararý çerçevesinde' 06.02.2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraþ olan ve 10 ilimizde
yaþanandepremler nedeniyle derin üzüntü duymaktayýz. Genel hayatý olumsuz etkileyen þartlarýn ortadan kaldýrýlmasý ve
afetzedevatandaþlarýmýzýn acil ihtiyaçlarýnýn karþýlanmasý için ayni ve nakdi baðýþ ve yardýmlarýnda bulunulmasý
amacýyla, T.C. Ýçiþleri Bakanlýðý Afet ve Acil Durum Yönetimi Baþkanlýðý'na (AFAD) 150.000,00 TL (YüzellibinTL) nakdi
baðýþyapýlmasýna, Kütahya Valililiði himayesinde gerçekleþtirilen Kütahya konteyner Kent Kampanyasýna destek olunmasý
amacýylaKütahya Ticaret ve Sanayi Odasýna 5 konteyner ücreti olarak 150.000,00 TL (YüzellibinTL) ayni baðýþ
yapýlmasýna, Yapýlan baðýþ ve yardýmlarýn yýl içinde gerçekleþtirilecek olan Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda pay
sahiplerinebilgi verilmesine ve 2023 yýlý baðýþ sýnýrýnýn yapýlmakta olan baðýþ ve yardýmlarý da kapsayacak þekilde
belirlenerekpay sahiplerinin onayýna sunulmasýna Yönetim Kurulumuzca Oybirliði ile karar verilmiþtir.
Gediz Ambalaj
Sanayive Ticaret A.Þ. Yönetim Kurulu

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri