Bu hisseyi çözemedim!
Yanýldýðým kesinleþmiþ oldu.
Yarýn uzun bir tatile çýkýyorum.
Aldýklarýmý sattým,
Döndüðümde daha aþaðýda ise,
Yeniden alýrým.
Yukarýda ise iþim olmaz!
Þimdilik hoþçakalýn.![]()
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
22 altinda haftalik kapanis beklemiyorum. Ambalaj sektoru kotu kartinun hat kapamasi sektorde kucuk isletmelerin konkardato vermesi falan filan derken bir sure daha iþler kesat gibi 2. ceyrek bilanco gelsin eylulden sonra bence iyi olcaz
GM 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ahmet eylülden sonra si kýþ bu gedosta bir zamanlar otomobillere parça yapýlacak deniyordu kapasite artirimi için makineler devasa kapalý anlarlar vesaire bunlar yazýldý çizildi.2024 yili ve sonraki 2025 yili ülkede ve dünyada olaðan üstü bir durum olmazsa.bu ayýptan hiç satamadýðý gedos.lar guzel yerlere gitmesi gerekmez.neyse rahmetli olursak çocuklara bir servet býrakmýþ oluruz.yukarida yazdiklarim þirketin faaliyet alanlarý ve bir baska is anlasmasi vesIre gelmezse yani keten helva diyeceðime bu gedosda diyemiyorum gedos her þeye gebe kapalý bir kutu.senin vasiyanla genel müdüre bir sitem gönderelim.
Neyse gedos bakmadýðý sürece sýkýntý yok .hak ettiði yere gidecektir bir gün nokta.yatirma kaldýrma tavsiyesi asla degildir ben bu gedosda kendi kararýmý kendim verdim her yatýrýmcýya kendi kararýný vererek yatirim yapmalý.nokta.yone ytd
Cemal abim 70-80 olacakta 2021 i baz alirsak enflasyona karsi birþeyler kazanmýþ olacagiz. maliyetler düþük olunca bekliyoruz ama sonucta gercekten elimizde çok birsey olmuyor. Buralardan girenlerin 1 2 yilda uzulecegini sanmiyorum. En fazla 3-5 ay daha takýlýrýz toplama firsati olur bize. 3. Ceyrekten itibaren enflasyon muhasebesi etkileri de boyle olmayacak. Hayýrlýsý artik diyecek cok söz yok GM 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dipten mal aldirip millete parami dagitacak tahtaci?))bu tahta cok seye gebe , öyle kolay lokma yok..bu bölgede silkelemeye devam eder kanimca, saglam grup kisi girmedikce bir yere gitmez
güzelim hisseyi ne hale çevirdi tahtacý....eskiden çok saðlam dururdu....sahipsiz gibi davranýyor hisse....aylardýr 2-3 tl git gel hepsi bu...
Yer Ýmleri