Kýsa vade 32,5 tl inþallah.....Bol þans...
Kýsa vade 32,5 tl inþallah.....Bol þans...
solo geldi. 78m. kar.
Baðlý ortaklýðýmýz Gediz Plastik Petrol Turizm Taþýmacýlýk A.Þ 'nin T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý'na sunmuþ olduðu ''Beyaz Eþya sektörüne yönelik parça imalatý'' için tevsi yatýrým teþvik baþvurusu olumlu sonuçlanarak 13.08.2025 tarih ve 600557 belge numarasý ile uygun görülmüþ ve bugün baðlý ortaklýðýmýza ulaþmýþtýr.Yatýrým teþvik baþlama tarihi 18.07.2025 bitiþ tarihi 17.07.2028 'dir Bu Yatýrým Teþvik Belgesinde 4 yýl sigorta primi iþveren desteði, KDV istisnasý, vergi indirimi %60, YKO %20 , Gümrük Vergisi Muafiyeti yer almaktadýr.. Yatýrým teþviki toplam proje bedeli 94.948.777 TL'dir.
Baðlý ortaklýðýmýz Gediz Plastik Petrol Turizm Taþýmacýlýk A.Þ. mevcutta yer alan 518430 nolu yatýrým teþvik belgesinin tamamlama vizesine baþvurusunu yapmýþlardýr. Bu teþvik iþlemlerini beyaz eþya sektörüne yönelik parça imalatý noktasýna getirmiþ bulunmaktadýrlar.
Yatýrýmcýlarýmýza saygý ile duyurulur.
GEDÝZ AMBALAJ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
Çeyreklik 300 m bandýna yaklasan ciro yüzde 33 brut kar marjý.Çok iyi gidiyoruz çok. Senelerdir oldugu gibi devam...
Yukarýda ne yazdýysam her bilançoda 12 den vurma sanki raporu ben hazýlrýyorum8 milyon dolar ciro yuzde 34 kar marjý noktasý noktasýna vurmusum. 286 m çeyreklik ciro 313 m ticari alacak vadeden dolayý oluþan , 1.525 milyar toplam varlýk. Rakamlar kar topu gibi büyümeye devam ediyor.Düþük sermaye yakýnda yüksek oranda bedelsiz arttýrým geleceðini düþünüyorum gelmezsede önemi yok mal deðerli evladiyelik ytd.
Herþeyi hazýrladýnýz teknik süper,rakamlar gayet iyi.
Haydi artýk yeter, atýn 31-32 arasýna,sonra iki hafta nadas, ve yeni zirve.
Yýllardýr baskýlanýyor artýk bizi 3 haneden baþka bir fiyat kurtarmaz...
Yer Ýmleri