artýk eski borsa yok piyasalar ve olaylar çok hýzlý hareket ediyor...Eskiden bi ttrak alýrdýn 5 yýl bakmasanda olurdu......Þimdi hafta baþý aldýgýný hafta sonu satacak hale geldik...
artýk eski borsa yok piyasalar ve olaylar çok hýzlý hareket ediyor...Eskiden bi ttrak alýrdýn 5 yýl bakmasanda olurdu......Þimdi hafta baþý aldýgýný hafta sonu satacak hale geldik...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
bende eupower var bakýyorum 100 bin takipçili abiler yeni farketmiþler ben bilançodan sonra atladým trene þimdi güzellemeler baþlamýþ...Tabiki bu iþin bi düzetmeside olacak saglýklý olan bu...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
bu gün 90,00 ýn üzerinden bir kapanýþ yapabilirsek çok güzel olacak...cumaya kadar 90,00-100,00 aralýklarýný yoðurup maliyetlendirebilirsek hoþ olacak...esasýnda haftada %10-15 çýkmasý beni tatmin eder...bu kötü endeks ortamýnda çok memnun edici bir miktar olur..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Temel analiz yapan kiþi saysý azaldý herkes 3-5 çizik atýp haftada 25-30 hisse analiÝz ediyor sonra tutanlara bak dediðim nasýl çýktý güzellemeleri yapýyor...
Avrupa Yatýrým Bankasý (AYB) Türkiye’ye yeþil dönüþüm hedefleri doðrultusunda 200 milyon avro (yaklaþýk 10,6 milyar lira) kaynak verdi.
güzel haberler gelmeye devam ediyor
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri