istiyorsan da zaman dilimini daha da artýralým ilk tanýþtýðýmýz 2019 yýlýndan beridir sen bu borsadan ne kadar kazandýn ?? gel varlýklarýmýzý ortaya dökelim....![]()
istiyorsan da zaman dilimini daha da artýralým ilk tanýþtýðýmýz 2019 yýlýndan beridir sen bu borsadan ne kadar kazandýn ?? gel varlýklarýmýzý ortaya dökelim....![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
sert veriyorlar...umarým düzelir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
VBTS senedi bu. Böyle þeyler olmasý normal.
Maliyet yukarýdayken yakalanmak hoþ olmaz tabii...
Varsa bu tür yatýrýmcý geçmiþ olsun.
bence de sidik yarýþýna dönüþmesin diyaloðumuz..bak ne güzel istediðini de yazýyorsun..burada kimse kimseye neden bunu yazdýn demiyor..olumlu veya olumsuz düþüncelerin tümüne açýktýr burasý..burasý benim tapulu yerim deðil...ben de sana baþarýlar diliyorum...yolun açýk olsun..ALLAH herkesin gönlüne göre versin..![]()
Keko reyiz, tek-tek sýralatma bana;
"Teknikçiler, al-satçýlar, günlükçüler, alýp-satanlar" kazanamaz temalý gönderilerini...
Yer Ýmleri