Sayýn Keko Allah daha çok versin. Þimdi bu tahta 200 e gitse temelciler mi haklý çýkmýþ ve para kazanmýþ olacak. Yazdýðýn bazý yazýlar ne kadar yanlýþ bunu ne zaman fark edeceksin. Ha bunu senin gibi temelci biri yapmasa anlýcam.
Bir diðer konu Allah daha çok versin senin tuzun kuru eee gelip 90 dan hisse alan senle bir mi?
Bir yazý yazdým hisse düþer demedim çýkmaz demedim ne dedim böyle bir hareketin peþine en azýndan yakýn olan gapin kapanmasý beklenir bunun üzerine bir yazý yazdým dedim ki yeni alacak olanlar dikkatli olsun bir kamyon laf ettiniz! Garip garip sorular sordunuz. Arada bir durup sakin kafayla düþünmenizi tavsiye ederim. Bu kadar defans yapmanýza gerek yok.
Döner TERA çizse tavan olsa akþama bu temel yüzünden mi olmuþ olacak? 60 FK tahtada sizin o yazýlarý yazmanýz beni þaþýrtan yoksa amacým burada kimsenin kafasýný karýþtýrmak deðil.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
dostum yazdýklarýmýz silinmedi her þey yerli yerinde duruyor..yazdýklarým yanlýþ ise alýntýlayýn ve gösterin ki bir daha o hatayý yapmayalým...yazdýklarýmýn neresi rahatsýz ediyor bir anlayalým..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Gene boþ beleþ sidik yarýþtýrma baþlamýþ...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri