Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Toplam 100 lotum kaldi benim. GYO
Lara kayiyorum. Oradan bir þey kirpip geri gelicem. Size bol ve bereketli kazançlar dilerim. Çok stresli 2 hafta oldu... Belki de çok hýzlý gidecek ama olsun Ýns çok kazanýrsýnýz. GYO lar ucuz dendi
Bugün hacim iyiye doðru gidiyor. Þu anda 209 ml.
HSBC 1. sýrada alýcý ve 51.590 L. topladý.
Syg.
275 de þimdilik 172 kiþi 16.346 L. var yýðýlý.
KY yýðmýþ malý 275 e.
Syg.
Flama sonrasý Keko Ortaðýmýzýn da dediði gibi 350-400 lerde soluðu almamýz lazým tekniðe göre.
Bellide olmaz mal toplamak için silkeleme devam da edebilir. Ya da iki ileri bir geri de yapabilirler.
Önemli olan doðru hissede olup sabýrla beklemek.
Gesanda geleceðe dönük çok hikaye var ve o beklentiler satýn alýnmaya devam edecek.
Dünyada ve Türkiyede yeþil enerjiye büyük yatýrýmlar var. Pasta çok büyük arkadaþlar.
Enerji firmalarý bu pastadan pay alabilmek için vaziyet almaya çalýþýyor.
Biz Gesan olarak hem üreten ve hem de ürettiðini uygulayan olarak çok avantajlý bir konumdayýz.
Sabýrla bekleyene ekmek çok burada vesselam.
Syg.
alýrlar inþALLAH...Zaten maliyetine gelen ky satmaya baþlamýþ...forum da iyicene sakinleþmiþ...300 den 230 lara düþüþ inanmayan herkesi döktü...inanmayýp da son kalanlar bu çýkýþlarda maliyetini gördüðü anda satýyor..
mscý turkey endeksine girdiðinden beridir de hsbc topluyor...yabancý olduklarý izlenimi var...beklentiler belli...sektör belli...biz inananlar için yola devam...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Bu ky varya gerçekten kanser... 275 e deli gibi satýþ koymuþlar. Tahtacý bunlarýn mallarýný aþaðýdan alsýn da kurtulalým artýk.
Yer Ýmleri