kekocan biz senýn yanýnda çaycý oluruz ancak,,
karadam,rex ,çakýraga ,bunlarda beným tükanda çalýþýrlar artýk onlarýda beným oraya transfer edecem..karadamla çakýr gecen býrýbýrýne gýrmiþ bahþiþ konusunda,,neredeyse tükaný yaðmalayacaklarmýþ zor ayýrmýþlar ,,karadam çakýrýn elýný ýsýrmýþ
tebdýlý mekanda ferahlýk vardýr derler belký ýyý gelýr onlarada ,,nede olsa mahallemýzýn çocuklarý,,
dostum bolunene kadar kýsmetse alfaslarý vermeyý düþünmüyorum ,,bolunmede dort hanelerde olur tahmýným ..hayýrlýsý artýk..nasýp...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
bizim dükkanýn çalýþanlarýný da kapmýþsýn...ben de bu kazanamayanlar külübünden olanlar neden dükkana gelmiyor diye merak ediyordum...onlarý iyi çalýþtýr dostum...çok kaytarýyorlar....bizim dükkanda bu aralar müþteri pek yok..bakalým ne zaman eskisi gibi kalabalýklaþacak ?? sabýr ile bekliyoruz ama bir çok kiþinin de sabrý tükeniyor...kendim için sabýr sabýr sabýr diyorum...þu 300 ü geçersek bayaðý rahatlayacaðýz da bir türlü olmuyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Fýrsat verdiðinde Alfas a geçen arkadaþlarý tebrik ediyorum. Öngördüðümüz halde yapamadýk, nasip.
anca bu kadar ayrýþabiliyoruz gruplardan..
smrtg kontr sasa hatta kmpur bile bu gruplardan hepsi beraber eksi beraber artý.. temel olarak bir yükseliþe geçemedik þuan..
þuan bile bu kadar olumlu habere anca bu kadar ayrýþtýk bardagýn dolu tarafýndan bakarsak bu da iyidir. ama genel çerçeveye bakar isek biraz sýkýntý burada kar þu kadar gelecek þu kadar olacak diye kendimizi yoruyoruz
teknik olarak belirlediðimiz hedeflere ocak 2. haftasýna kadar anca varýrýz. an basiti çanak direnci döndü þimdi kulp mu takacak yoksa bugün 300 üzeri kapanýþ mý yapacak..
büyük sipariþlerde pek iþ görmüyor..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
info son bir kaç günde belki de 400 bin lot hisse sattý..zirve seviyelerden satýlan bu lotlar hisseye aðýrlýk yapýyor....halbuki býraksalar bir tavan yapsa o lotlarý rahatlýkla tavandan satabilirlerdi...gidiþatýn hýzýný kestikten sonra yatýrýmcý biraz güven kaybýna uðruyor...gesanýn psikolojisinin iyileþmesi için bir tavan þart...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
kesinlikle keko bu haberleri mal vermekle geçiþtirdiler hepsi planlý programlýaz lotlar deðil zamanýnda yatýrým finans hisseyi 20 liralardan 60 liralara getirdi 2milyon lot toplayarak..
resmen %50 mizi yediler tamam þirketi övelim hiç sýkýntý malým var hala hiç satmadan ekleyerek geldim bu zamana, patronlar çok akýllý hatta bende dedim adamlar 3 5 lot satmasýn mý hiç diye ama dün satýlan lot iyice ayar etti beni..
kasým baþýndan beri info 3.856.465 bin lot sattýlar... kurumsal yatýrýmcý dedi yabancý yatýrýmcý dedi özel emirle verdiði mallarý ertesi gün piyasaya saldý..
neyse bekliyoruz sabýrla vardýr bir planlarý tahtayý asansör yapmasýnlar yeter þimdilik..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gesan'in röntgenini saðlam çekmiþ epey uzun ama doyurucu bir tweet serisi paylasiyorum arkadaþlar.
https://twitter.com/YatirimciSizsin?...Zd2UqblRA&s=09
Ýnanin bu twitter çöplüðünde bir inci tanesi bulmuþum gibi geldi.
Yer Ýmleri