67 tweetlik bu seriyi öncelikle Gueno,sonra Keko ve nihayetinde biz geri kalan Gesanilere ithaf ediyorum![]()
67 tweetlik bu seriyi öncelikle Gueno,sonra Keko ve nihayetinde biz geri kalan Gesanilere ithaf ediyorum![]()
Aðýr aðýr da olsa basamaklarý ikiþer üçer çýkýyoruz. Tavan tavan gitmesinden iyidir.
Daha geçen hafta 230 larda idik. Aza þükretmeyen çoðu bulamaz.
Yolumuz çok uzun.
Sihirli kelime sabýr.
Syg.
kýsa da sýkýþmaya baþladý yine o sýkýþmayý aþaðýya dogru basmazlar umarým. buradan 300 ün ustune atýp orada kapatmasý lazým..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
dostum çok haklýsýn...zaten bu satýþlardan olmasaydý bu haberler ile bence çok rahatlýkla 400-500 aralýklarýna gidebilirdi...bu durum hiç de hoþumuza gitmedi ama hissenin de geleceði gerçekten de çok güzel...bence piyasa bu satýlan hisseleri de bölündükten sonra oluþacak ciddi hisse adetini de emebilecek güçte...çünkü gesanýn geleceði gerçekten de çok güzel..ilk etapta belki zorlanmalar olsa bile ardýndan zamanla yatýrýmcýlarýn talebi ile bu miktarlar bile az kalabilir...bunun için ileride tekrardan bir bedelsiz yapabilirler...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
inan biz de böyle düþünmeseydik ve gesana bu kadar inanmasaydýk çoktan hisseyi terk ederdik...zaten son zamanlarda heyecan için hisseye giren bir çok ortaðýmýz ayrýldýlar...biz daha uzun vadeli düþünüyoruz...gesan dev olma yolunda emin ve saðlam adýmlar ile ilerliyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
syn Kardelen
biz burada yorum yapýyoruz þukur etmek için yazmýyoruz fikrimizi ön görümüzü paylaþýyoruz..
aza þükretmeyen gibi laflar hoþ deðil.. kendi adýnýza konuþursanýz onu daha iyi olur..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
elhemdüllilah þükür ediyorum dostum...yalnýz zaman zaman sabýrlarý zorluyor gerçekten...inananlarý bile býktýracak kadar...bu güzel beklentilerin hakkýný vermesini istiyorum sadece...gesandan þikayet ediyorsak daha iyi olabilmesine raðmen buralarda duraksamasýna kýzýyoruz...
Yer Ýmleri