Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
2.676.300,00 10% 2,68 Mn 2.676.300,00 / 2.676.300,00
3,30 10% 391,64 Mn 3,05 / 3,30
2,86 10% 33,28 Mn 2,66 / 2,86
232,10 10% 377,46 Mn 211,40 / 232,10
60,50 10% 48,59 Mn 59,10 / 60,50
14,21 -24.41% 6,58 Mn 11,10 / 18,00
12,33 -10% 3,38 Mr 12,33 / 14,07
42,84 -10% 166,40 Mn 42,84 / 49,14
153,90 -10% 27,70 Mn 153,90 / 153,90
45,10 -9.98% 8,20 Mn 45,10 / 48,38
317,00 8.56% 34,85 Mr 307,50 / 321,00
251,00 -3.46% 23,21 Mr 240,20 / 253,75
362,25 5.92% 19,08 Mr 338,00 / 366,50
14,09 7.56% 13,24 Mr 13,89 / 14,39
75,75 9.39% 12,04 Mr 73,75 / 76,15
17,45 5.06% 1,30 Mr 17,23 / 17,69
207,30 1.27% 5,74 Mr 207,30 / 215,70
726,50 5.98% 5,72 Mr 710,00 / 739,50
90,95 4.24% 1,14 Mr 89,75 / 92,10
111,90 4.68% 298,61 Mn 110,50 / 113,70
29,28 6.32% 256,04 Mn 28,50 / 29,50
10,28 1.38% 257,76 Mn 10,27 / 10,52
81,70 2.9% 665,54 Mn 81,05 / 83,45

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 14/935 ÝlkÝlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 7479 madde; 105 - 112 arasý.

Konu: GESAN - Giriþim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by Ömür Yazýyý Oku
    Herkese merhaba. Ben de amatör bir yatýrýmcýyým ve inanýn sizlerin yorum ve görüþleriniz benim için çok faydalý oluyor. Yer yer çekiþmeler de ortaya koyduðunuz tüm argümanlar benim için adeta bir "okul" deðerinde. Dolayýsýyla artýk ben de sadece sizleri okumakla kalmayýp ara sýra bir þeyler sormak,söylemek isterim. Keko'nun güven veren,Gueno'nun yararlý kuþkuculuðunu,Mehmetyun'un iþi yumuþatan rahatlýðýný ve þimdi adýný sayamadýðým çok deðerli dostlarýn diðer katkýlarýný takdir ediyorum Tekrar hepinize teþekkür ediyorum.
    Ne demek dostum.. sen bizim atýþmalarýmýza bakma 🙂 bunlar bizim günlük entelektüel ihtiyaçlarýmýz. Mecburen bir þeyler bulup konuþup yazýyoruz. Sadece þunu söyleyeyim. Bu fiyatlardan bile bu þirkete sahip olan insanlar seneye mucizevi bir enerji üretim yöntemi çýkmadýðý takdirde ihya olacak 🙂 biz de aðlarýz sýzlarýz ama ne olursa olsun tutarýz Ýnþallah elimizde.

Alýntý Originally Posted by Ömür Yazýyý Oku
    Herkese merhaba. Ben de amatör bir yatýrýmcýyým ve inanýn sizlerin yorum ve görüþleriniz benim için çok faydalý oluyor. Yer yer çekiþmeler de ortaya koyduðunuz tüm argümanlar benim için adeta bir "okul" deðerinde. Dolayýsýyla artýk ben de sadece sizleri okumakla kalmayýp ara sýra bir þeyler sormak,söylemek isterim. Keko'nun güven veren,Gueno'nun yararlý kuþkuculuðunu,Mehmetyun'un iþi yumuþatan rahatlýðýný ve þimdi adýný sayamadýðým çok deðerli dostlarýn diðer katkýlarýný takdir ediyorum Tekrar hepinize teþekkür ediyorum.
    biz teþekkür ederiz hoþgeldin birbirimizden ne kaparsak artýk hala öðreniyoruz
    Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.

3. O halde müsaade edersen bunu özellikle sana sorayým Dün Yeotk yaklaþýk 120 milyonluk iþ anlasmasini KAP'a atmasina raðmen dün gün icindeki cýlýz yükseliþini ve bugünkü felaket kapanýþýný gördük. E bizim uyuz eþek Gesan'dan uzun zamandir bu çapta bir bildirim görmeyi býrak son bir ayda KAP'a attýðý toplam anlaþmalarý bile neredeyse Yeo'nun tek seferlik anlaþmasina eriþemiyor. Yeo'nunkinin akýbeti de ortada üstelik. O halde sýrf "Þunu yapacaðým,böyle planým var.." açýklamalarý hani bir þirketi deðerli kýlan kliþe "hikaye" yazmaya yeter mi? Sadece -cak -cek ile ve de üstelik milyarlýk bir þirket için komik kaçan iþ bildirimleriyle gittikçe ümit kýran bir görüntü vermeye baþlar oldu. Smart'in 43 milyon dolarlýgýni geçtim Yeo'nunkinin bile yanina yaklasamayan bildirimler bana ufaktan ufaktan yoksa bu þirket miadýný doldurdu anca hayal satýyor dedirtmeye baþladý ki inanin bu durumda ciddi bir zararým olacak. Kýsacasý þu ünlü KAP gelse nidalarimýzýn da aslinda pek bi þeye merhem olmayacaðýný sanki gizliden gizliye bilmekle beraber gerçeði görmek istemiyor olabilir miyiz?

4.  Alýntý Originally Posted by Ömür Yazýyý Oku
    O halde müsaade edersen bunu özellikle sana sorayým Dün Yeotk yaklaþýk 120 milyonluk iþ anlasmasini KAP'a atmasina raðmen dün gün icindeki cýlýz yükseliþini ve bugünkü felaket kapanýþýný gördük. E bizim uyuz eþek Gesan'dan uzun zamandir bu çapta bir bildirim görmeyi býrak son bir ayda KAP'a attýðý toplam anlaþmalarý bile neredeyse Yeo'nun tek seferlik anlaþmasina eriþemiyor. Yeo'nunkinin akýbeti de ortada üstelik. O halde sýrf "Þunu yapacaðým,böyle planým var.." açýklamalarý hani bir þirketi deðerli kýlan kliþe "hikaye" yazmaya yeter mi? Sadece -cak -cek ile ve de üstelik milyarlýk bir þirket için komik kaçan iþ bildirimleriyle gittikçe ümit kýran bir görüntü vermeye baþlar oldu. Smart'in 43 milyon dolarlýgýni geçtim Yeo'nunkinin bile yanina yaklasamayan bildirimler bana ufaktan ufaktan yoksa bu þirket miadýný doldurdu anca hayal satýyor dedirtmeye baþladý ki inanin bu durumda ciddi bir zararým olacak. Kýsacasý þu ünlü KAP gelse nidalarimýzýn da aslinda pek bi þeye merhem olmayacaðýný sanki gizliden gizliye bilmekle beraber gerçeði görmek istemiyor olabilir miyiz?
    Dostum soruyu kime sorduðunu bilmiyorum ama naçizane cevap vereyim, beni giriþim elektrikli rahatsýz eden tek þey, patronlarýn bazý tutumlarý... Özellikle yatýrýmlarý iþtiraki iþtiraki üzerinden yapýp giriþime fazla pay býrakmamalarý.

Onun dýþýnda bir daha benzeri görülmeyecek bir sektör hareketliliði var. Giriþim pazar payýný kaybetse bile mevcut cirosunu yüksek çarpanla katlayacak. Bunun olmamasý mümkün deðil. Þöyle izah edeyim, giriþimi engelleyecek tek þey iþ yapabilme kapasitesi olur. Yani o kadar iþ yaðacak ki üzerine artýk yetiþtiremeyecek.

Sadece patronlar þark kurnazlýðý yapmasýn yeter. Bunu da biz yatýrýmcýlar sosyal medyada ya da yatýrýmcý iliþkileri arayarak bir þekilde baský yapacaðýz.

Özellikle 2023'te akýllanmaz karlar cirolar bizi bekliyor olacak.

Ben þahsen elimden geldiðince psikolojim yettiðince tutmak istiyorum .

Alýntý Originally Posted by Ömür Yazýyý Oku
    O halde müsaade edersen bunu özellikle sana sorayým Dün Yeotk yaklaþýk 120 milyonluk iþ anlasmasini KAP'a atmasina raðmen dün gün icindeki cýlýz yükseliþini ve bugünkü felaket kapanýþýný gördük. E bizim uyuz eþek Gesan'dan uzun zamandir bu çapta bir bildirim görmeyi býrak son bir ayda KAP'a attýðý toplam anlaþmalarý bile neredeyse Yeo'nun tek seferlik anlaþmasina eriþemiyor. Yeo'nunkinin akýbeti de ortada üstelik. O halde sýrf "Þunu yapacaðým,böyle planým var.." açýklamalarý hani bir þirketi deðerli kýlan kliþe "hikaye" yazmaya yeter mi? Sadece -cak -cek ile ve de üstelik milyarlýk bir þirket için komik kaçan iþ bildirimleriyle gittikçe ümit kýran bir görüntü vermeye baþlar oldu. Smart'in 43 milyon dolarlýgýni geçtim Yeo'nunkinin bile yanina yaklasamayan bildirimler bana ufaktan ufaktan yoksa bu þirket miadýný doldurdu anca hayal satýyor dedirtmeye baþladý ki inanin bu durumda ciddi bir zararým olacak. Kýsacasý þu ünlü KAP gelse nidalarimýzýn da aslinda pek bi þeye merhem olmayacaðýný sanki gizliden gizliye bilmekle beraber gerçeði görmek istemiyor olabilir miyiz?
    aslýnda kendimizi çok yýpratýyoruz... günlerdir diyorum büyük piyasa yapýcýlarý var onlar nasýl derse o yönde ilerleyeceðiz.

yani kap olaylarý deðiþik tahtacýlar tahtayý yönetirken kaplarý bile yönetebilme durumlarý olabiliyor ve aylardýr hisse de ne zaman bir ceza yesek ardý ardýna gelen kaplar kesiliyor.

aslýnda gelen kaplarda özellikle gesan da insider olayý pek yok gibi neredeyse yok gibi iyi yönetiyorlar..

yeo ya çok iyi kap geldi smrtg güzel kap geldi kontr saðlam yatýrým haberi verdi. ve bugün kontr e tahsisli sermaye artýþý ile ortaklýk geldi..

bugün bio da mesala ben bir gün önce nitelikli yatýrýmcý fon saglamak için bir kurumlar anlaþtýlar. bugün de büyük ortaðý dogan holding 49milyon lot borsaya kote etmek için kap attý bende elimdekileri verdim. ama þimdi tekrar bakýnca yanlýþ yapmýþým gibi bir durumum oldu

þuan gerçekten piyasadaki tüm diðer hisselerde büyük piyasa yapýcýlarý ayar çekiyor gibi bir durum var. gelen sasa gelen hektas gelen smrtg ye girince dengesizleþti ayný bankalarda olduðu gibi.

bu son olaylarý Gesan yönetimine patronuna baðlamamak lazým.. ortalýk durulunca yeni iþ anlaþmalarý gelecektir.

benim son zamanlarda üzgün olduðum konu tüm yatýrýmlar euro peaky uzerinden gitmesi

Alýntý Originally Posted by Gueno_33 Yazýyý Oku
    Dostum soruyu kime sorduðunu bilmiyorum ama naçizane cevap vereyim, beni giriþim elektrikli rahatsýz eden tek þey, patronlarýn bazý tutumlarý... Özellikle yatýrýmlarý iþtiraki iþtiraki üzerinden yapýp giriþime fazla pay býrakmamalarý.

Onun dýþýnda bir daha benzeri görülmeyecek bir sektör hareketliliði var. Giriþim pazar payýný kaybetse bile mevcut cirosunu yüksek çarpanla katlayacak. Bunun olmamasý mümkün deðil. Þöyle izah edeyim, giriþimi engelleyecek tek þey iþ yapabilme kapasitesi olur. Yani o kadar iþ yaðacak ki üzerine artýk yetiþtiremeyecek.

Sadece patronlar þark kurnazlýðý yapmasýn yeter. Bunu da biz yatýrýmcýlar sosyal medyada ya da yatýrýmcý iliþkileri arayarak bir þekilde baský yapacaðýz.

yukarýdaki kýrmýzý ile iþaretlediðim konuda hemfikiriz beni de üzüyor 2. plana atýlmak istemiyorum açýkçasý..

onun haricinde þuan tahtacý ya ve patrona söyleyecek bir laf yok bence þuan piyasadaki tüm þirketlerde ayný durum var yani konu onlarýn dýþýnda.. sularýn durulmasýný bekleyeceðiz biraz.

7.  Alýntý Originally Posted by Gueno_33 Yazýyý Oku

Sana katýlýyorum. Europower iþtirakini parlatmalarý ve ortaklýk yapýlarýndaki Ali Cengiz oyunlarýný andýran bildirimlerinden duyulan rahatsýzlýk ortada. Zaten bence piyasada da ayný tedirginlik hasýl olunca bedelsiz KAP'ý bile yeterince ilgi uyandýramadý. Patronun pay satýþlarý v.s iþindeki tuhaf iþleri de görünce benim gibi sonradan dahil olanlar ayrý güzel maliyetlerden hisseyi tutanlar da ayrý memnuniyetsiz lik duymaya baþladýlar. Hadi bunlar aþýlýr,ortaklýk öyle ya da böyle çatý firmaya ekstra deðer katar falan diyerek durumu sindirmeye çalýþalým. Peki zaten ilgili pazarda çok ciddi bir atýlým olacak ve pek çok rakip þimidden ciddi montanlý iþ bildirimleri de atmýþken senin heybende hiçbir þey olmadýðýný hissettirir pozisyonuna ne demeli? Hele bir de kendi milyarlýk çapýna yakýþmayan kýytýrýk sipariþlerden baþka ortaya bir þey koyamazsan sýrf enerji pazarýnda ortaya çýkacak muazzam potansiyel seni nereye kadar götürebilir ki? Vallahi billahi ben en az sizin kadar ümitvar olmak istiyorum ama tüm bu sis bulutlarýný daðýtacak "görkemli" bir KAP olmadýkça malesef hisse kan kaybedecek ya da en azindan cazibesini,ýþýltýsýný zayýflatacak gibi görünüyor.

8.  Alýntý Originally Posted by Ömür Yazýyý Oku
    Sana katýlýyorum. Europower iþtirakini parlatmalarý ve ortaklýk yapýlarýndaki Ali Cengiz oyunlarýný andýran bildirimlerinden duyulan rahatsýzlýk ortada. Zaten bence piyasada da ayný tedirginlik hasýl olunca bedelsiz KAP'ý bile yeterince ilgi uyandýramadý. Patronun pay satýþlarý v.s iþindeki tuhaf iþleri de görünce benim gibi sonradan dahil olanlar ayrý güzel maliyetlerden hisseyi tutanlar da ayrý memnuniyetsiz lik duymaya baþladýlar. Hadi bunlar aþýlýr,ortaklýk öyle ya da böyle çatý firmaya ekstra deðer katar falan diyerek durumu sindirmeye çalýþalým. Peki zaten ilgili pazarda çok ciddi bir atýlým olacak ve pek çok rakip þimidden ciddi montanlý iþ bildirimleri de atmýþken senin heybende hiçbir þey olmadýðýný hissettirir pozisyonuna ne demeli? Hele bir de kendi milyarlýk çapýna yakýþmayan kýytýrýk sipariþlerden baþka ortaya bir þey koyamazsan sýrf enerji pazarýnda ortaya çýkacak muazzam potansiyel seni nereye kadar götürebilir ki? Vallahi billahi ben en az sizin kadar ümitvar olmak istiyorum ama tüm bu sis bulutlarýný daðýtacak "görkemli" bir KAP olmadýkça malesef hisse kan kaybedecek ya da en azindan cazibesini,ýþýltýsýný zayýflatacak gibi görünüyor.
    Baðlantýlar yapýlýyor þirketin iþ konusunda sorunu olacaðýný kesinlikle düþünmüyorum. Son çeyrek bile büyük bir sürprizle karþýlaþabiliriz. Adamlar kaplarý ziyan etmesinler þimdi 😂 sular durulsun teker teker gelirler.

Sayfa 14/935 ÝlkÝlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •