Bugün pert, hayýr yok, ekraný kapatmak en iyisi
Bugün pert, hayýr yok, ekraný kapatmak en iyisi
290'dan demiþtim ve hemen ertesi gün kafa kafaya gelince sattým. Zira kaðýdýn volatilitesinden ürktüm. Haa bugün 278 civarý yine aldim,zira KAP bombardýmaný devam edip nihayet bu hafta SPK bülteninde onay gelir diye umuyorum. Ben bu kýsa süreli coþkudan yararlanip onu sakin limanlara taþiyacagim tekrar ama kendim uzun vadeci olmak istiuorum bu kaðýtta.
Ayrýca ben bugün kaðýda direnç verecek bir esaslý KAP'in da geleceðine inaniyorum.
kekocan gesan sanký bana sellektor yapýyor gýbý..alfas þimdilik yeter bak hazýr halka arzýmýz da yaklaþmýþ guvenlý lýmana gel der gýbý,ben bunu býr düþüneyým en ýyýsý..
gesan tahtacýsýda hazýrlýðý o yonde yapýyor gýbý..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Kalyon enerji halka açýlmayý düþünüyor, bu çok þeyi deðiþtirir diye düþünüyorum ama öngöremiyorum 😂
Anlýk pasta atabilecek var mý acaba?
Yer Ýmleri