aslýnda kendimizi çok yýpratýyoruz... günlerdir diyorum büyük piyasa yapýcýlarý var onlar nasýl derse o yönde ilerleyeceðiz.
yani kap olaylarý deðiþik tahtacýlar tahtayý yönetirken kaplarý bile yönetebilme durumlarý olabiliyor ve aylardýr hisse de ne zaman bir ceza yesek ardý ardýna gelen kaplar kesiliyor.
aslýnda gelen kaplarda özellikle
gesan da insider olayý pek yok gibi neredeyse yok gibi iyi yönetiyorlar..
yeo ya çok iyi kap geldi smrtg güzel kap geldi kontr saðlam yatýrým haberi verdi. ve bugün kontr e tahsisli sermaye artýþý ile ortaklýk geldi..
bugün bio da mesala ben bir gün önce nitelikli yatýrýmcý fon saglamak için bir kurumlar anlaþtýlar. bugün de büyük ortaðý dogan holding 49milyon lot borsaya kote etmek için kap attý bende elimdekileri verdim. ama þimdi tekrar bakýnca yanlýþ yapmýþým gibi bir durumum oldu
þuan gerçekten piyasadaki tüm diðer hisselerde büyük piyasa yapýcýlarý ayar çekiyor gibi bir durum var. gelen sasa gelen hektas gelen smrtg ye girince dengesizleþti ayný bankalarda olduðu gibi.
bu son olaylarý
Gesan yönetimine patronuna baðlamamak lazým.. ortalýk durulunca yeni iþ anlaþmalarý gelecektir.
benim son zamanlarda üzgün olduðum konu tüm yatýrýmlar euro peaky uzerinden gitmesi

Yer Ýmleri