En son pltur 82 lot esit daðýtým arz oldu 9.1 TL den.eþim çocuk derken 82*3 246 lot oldu damlaya damlaya göl olur bunda da 500 Lot toplasak fena olmaz*5 yapsa iyi para .yeni arzlara katýlmak lazým az olsun saðlam olsun hesabýndan..ytd
En son pltur 82 lot esit daðýtým arz oldu 9.1 TL den.eþim çocuk derken 82*3 246 lot oldu damlaya damlaya göl olur bunda da 500 Lot toplasak fena olmaz*5 yapsa iyi para .yeni arzlara katýlmak lazým az olsun saðlam olsun hesabýndan..ytd
Mantýklý,son trend bu zaten. Valla iþte ne kadar para koyunca karþýlýðýnda ne kadar lot alýrsýn diye hic araþtýrmadým,bilmiyorum bile. Ama öte yandan kelle sayýsý arttýkça lot sayýsý da artar hesabý da hiç fena deðil.
Yine de þöyle kabaca bakýnca misal 50 TL den arz olacagini varsayalim ve 300 bin nakit koyalim. Elimize kaç lot geçer ki?
Ben de arzlara katýlmam ama. Erpwra katilcam Ýnþallah. Ömür geçiyor Ýnþallah eski hatalarý yapmaz kar ederek borsa serüvenine devam ederiz. Gesanda kimsenin zarar denilebilecek miktarda kaybý olamaz. Belki de doðrusu bu. Artýk hantal ve defansif devam etmek. Ama sonra da diyorum ki bu kadar kap ile ne kadar tutabilecekler.
Herkes kendi kararýný kendi verir. Eyvallah. Ben sadece þunu sorayim cevabýný herkes kendi içinde degerlendirsin. Özellikle elinde 50 60 maliyetli gesan taþýyanlar daha ciddi düþünsün. 60 72 fiyat araliginda ciddi bir bocalama dönemi geçirdi hisse. O dönemde forumda ömür olsaydi ve keko olmasaydi. Su an elinizde gesan olurmuydu. Yada þu an ki miktar kadar olurmuydu. Bunun cevabini samimi þekilde yazabilecek arkadaþlarý tekrar söylüyorum samimi olacak 3 5 satir yazmaya davet ediyorum.
Sayin keko
Bu sirket konusunda Mayis ayindan beri yaptiginiz katkidan dolayi sizi takdir ediyorum. Dogru yerde bulunup, dogrunuzu da savundugunuz icin, dusuncelerinizi comertce paylastiginiz icin ve de alcak gonullugu kendinize þiar edindiginizden dolayi size mutesekkirim.
Umarim ortaligi bulandiranlarin degerlendirmelerine bakip, kuskunluk etmezsiniz.
Saygilar
Bu hisseyi kesfetmemde, sayýn keko nün katkýsý büyüktür. Emeklerini ve bilgilendirme çabalarýný hayranlýkla okudum izledim.
Keþke hissemizi daha erken keþfetmek nasip olsaydý . Buna da þükür diyorum.
Sayýn keko ya ve tüm emek verenlere tekrar teþekkür ediyorum.Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri