ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Infoda 700 bin görünüyor ama dün ve bugün henüz takasda yok.
bunlarýn bir kýsmý da gerçek ky yatýrýmcýlarda olduðunu düþündüðümüzde elinde çok da kalmamýþ olmasý gerekiyor...þu anda tek baskýcý o görünüyor..malý biterse rahatlarýz...o vakit de ilk etapta 350-400 aralýklarýna gideriz...bedelsiz bölünmede ve arzdan sonra ne kadar gider bilemem...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bu iþe sunjuniorun beklentilerini katmýyorum...sunjuniorda da tane adet fiyatý 20 bin dolar olmuþ..üç yýlda 200 bin adet satýþ hedefi var..yýllýk kabaca 65 bin adet..buda yýllýk 1,3 milyar dolar eder...yani tl bazýnda 24 milyar tl....bu miktar da bu yýlki hedef ciromuzun 6 katýdýr...
Sayýn keko sana katýlmak isteyip de katýlamadýðým tek konu sunjunior ürünü ve ciro beklentin.
Bunun sebebi de ürünün bir hendeði var mý yok mu rahatlýkla taklit edilebilir mi bunlarý bilmiyoruz öngöremiyoruz.
Burada þirketin projeksiyonuna güvenmek istiyorum ancak bana biraz abartýlý geliyor gibi.
Bu konu hakkýnda detaylý bilgin varsa okumayý isterim.
bu ürün türkiyede markalý tekmiþ dostum...tamam tüm parçalarý ayrý ayrý yerlerden alýp bunlarý bir þekilde monte edebilirsiniz ama bunu yaptýðýnýzda da bir muhatabýnýz olmayacak..garanti ve servis sorunu olacak...ama markalý olan bu ürünü europowerden aldýðýnýz zaman hem garanti hem de servis sorununuz olmayacak...çok az bir fark ödeyerek güvenli bir ürün almýþ olacaksýnýz..
týpký toplama bilgisayar ile markalý bilgisayar gibi bir durum var ortada...satýþ fiyatý ve adeti ise bizzat gesan þirketinin beklentileridir...adamlar piyasayý az çok bir üretici olarak tanýyorlar...ben onlara güveniyorum...
ikinci bir konu da zaten panel fabrikasýný kendi ihtiyaçlarýný karþýlamak için yapýyorlar...bu ihtiyaç nedir ?? büyük çoðunluðu sunjuniorun üretiminde kullanýlacak...geri kalanýný ise kazandýklarý GES ihalelerinde kullanacaklar....
Yer Ýmleri