sadece konjoktürün deðiþmesi ile enerji ve özelikle de yenilenebilir enerjiye olan talebin artmasý ile bir þirket ne kadar da deðiþebildiðine þahit olduk...gesan tam 15 kat çýktý...alfas yine tam 5 kat çýktý...geçmiþte gesan bu günkü konjöktürde arz olsaydý 17 tl den deðil en az 50 tl den arz olurdu diyordum...bunu söylediðimde bir çok kiþi abarttýðýmý ve bunu bir yerimden uydurduðumu sanýyordu...oysa þu anda bunda hiç kimsenin þüphesinin kalmadýðýný tahmin ediyorum...alfas bunu bize net gösterdi..europower de bunu bize gösterecek...
gesan ilk arz olduðunda giriþim elektriðin deðeri 1,400 milyar , europowerin deðeri ise 550 milyon tl olarak belirlenerek arz olmuþ idi...kabaca giriþim ,europowerin üç katý deðerinde idi..
europower arz olduðunda yeni yatýrýmlarý ve kontjöktürün de deðiþmesi ile çok ciddi bir deðerden arz olacaðý çok belli oluyor..o zaman da gesanýn þu anki fiyatlarýnýn aslýnda iskontolu olduðu anlaþýlacaktýr...o yüzden de europower arz olurken ve tavan tavan giderken gesanýn da olumlu etkilenmesini bekliyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri