yuri dostumuzu da en kýsa sürede aramýzda görmek istiyoruz...iþin dýþýndaki bizler ile bizzat iþin içinde olan birinin bilgileri ayný olamaz...geldiðinde bizi çok aydýnlatacaktýr...
yuri dostumuzu da en kýsa sürede aramýzda görmek istiyoruz...iþin dýþýndaki bizler ile bizzat iþin içinde olan birinin bilgileri ayný olamaz...geldiðinde bizi çok aydýnlatacaktýr...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
gesan baský altýnda, forum sakin, kýsacýlar ,çorbacýlar ,maceracýlar umutlarýný kestiler...hisseler inananlarýn elinde toplansýn bakalým...
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
günaydýn herkese bol kazançlar..
saçma saçma hareketler izliyoruz þuan..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
son 3 gündür ky iyi alýyor...
hoþ olmayan çok durum var...
bir grup hisseden ayrýþamýyoruz o kadar düþmesekte ayrýþamýyoruz...
info bankoff satýþta...
ben hala sinirliyim de planýma devam ediyorum. yoksa kurumsal yatýrýmcýya hisse satýþý diyip ertesi gün malý piyasaya satmak hoþ bir þey deðil..daha önce de dedim kurnazlar
þimdi de europowerýn full reklam pazarlama.. þurada anlatýlan çoðu beklenti europowerýn![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
En nefret ettiðim ralli türü, bankalarý alýyorlar. Artýk sürekli aptal bankalarýn yükseliþini diðerlerinin de öküze bakar gibi baktýðýný izleriz.
Yer Ýmleri