Sn.keko.Yuri' yi nereden takip ediyorsunuz?
Sn.keko.Yuri' yi nereden takip ediyorsunuz?
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
aynen öyle dostum...þirkete düzenli ve büyük gelir getirecek...ihale bir seferliktir ama bu devamlý gelirdir..simens ile artýk iþbirliklerine girmemiz zaten itibarýmýzý uçurur...bazen bu tür haberler gerçekten de kaplardan çok daha etkili oluyorlar..bence piyasa duydukça alýma gelecek..bu haber ile 300 tl lere doðru çýkmakta istekli olacaðýmýza inanýyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Siemens anlaþmasý ile;
* Devamlý bir nakit akýþý saðlanacak
* Ýhracat artýþý saðlanacak
* Ýhracata baðlý olarak döviz pozisyonlarýnýn iyileþmesi saðlanacak
* Belki de en önemli olaný: Prestij
Biz ortaklarýna, þirketimize ve ülkemize hayýrlý olsun..
Siemens ortaklýðý hayýrlý olsun. Önümüzdeki 6 ay içinde beklentilerimiz gerçekleþtirdiði takdirde daha iyi fiyatlamalarý göreceðimize inanýyorum, borsada 9-10 aydýr yatýrýmcýyým, gesaný keþke daha erken fark etseymiþim. Bazen çok fiyatlandýk ana parayý baþka þirketlere kaydýrsam mý diye düþünüyorum ancak daha potansiyelli, daha beklentili bir þirket bulamýyorum. Tabii ki portföyümde baþka þirketler de var ancak en potansiyelli olanýn gesan olduðuna kanaat getirdim. Uluslararasý ölçekte firmamýz halen daha small cap bir þirket olarak karþýmýza çýkýyor. Ülkemizin siyasi konjonktürünün oturmasý ve komþularla daha iyi kurulacak iliþkiler ve Batý bloðuyla olan iliþkinin normalleþmesi ile ülkemize gelecek olan sýcak paranýn þirketimize girmesiyle beraber dolar bazýnda çok güzel deðerlere sahip olacaðýz gibi duruyor.
Bilgisini paylaþan ortaklarýmýza teþekkürler, iyi akþamlar.
Yer Ýmleri