Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Güzel hisseler gün icinde aðýr aðýr çýkan aðýr aðýr düþen hisselerdir bence. Gesan tahminime göre bir gün çýkmak isterse direkt tavan vs yapcak. Ne gerek var ya þu strese. Patronun geri alýyorum demesi aslýnda hisse fiyatý buralar dip demek olacak. Kontr yaptý. Ordakiler en azýndan çok salmayagini düþünuyor. Ýnanýn çok düþtü ya Gesan. Çoðu hisse zirvesinden - yüzde 40 yapýp geri cikiyor. Bundan da bekliyoruz bir atak ama ne zaman. Her negatif olayda varýz. Atak yapsa voltran yaparýz. Bu arada satan üstadlar neyine kýzdý tam olarak yoksa baþka hisselerde mi daha iyi potansiyel var veya altýn gümüþ muhabbetine mi dalýyor
Mal satana kadar sabah akþam kap atan patronlar da ortada yok. Ýki günlük hareket yüksek iþlem hacimli oluþuyla mide bulandýrýcý. Gesan zor tahta. Bu hareketler ya çok kötüye ya da çok iyiye iþaret kanýmca. Ýnadýna devam...
202den 100 tane yemledim ;/ valla çýksýn diye yemliyorum artýk ne yapayým. Biraz da siz yemleyin ya bu aç canavarlari. Yatýrým ve yapý alýr gibi yapýyor 204.3 olduk
Yer Ýmleri