Gesanin en pis özelliði çok fena kontraatak yapiyor. Hiç hareket yapmadigin sürede defalarca sat al firsati verir . Ne zaman kipirdasan öyle bi giderki lan burdan girsem yarýn dip yapar dedirtir. Ama sen girene kadar yapmaz o dibi. Sonra bir bakmissin zirveden mal alýyorsun.
Bugün güzel bir gündü benim için...Gesan,sddtr ve thyao...Gesan da tavana raðmen para çýkýþý vardý epey... .O biraz soru iþareti oldu..onun dýþýnda sýkýntý yok...
Europower Yöneticisi Beril Harmanlý"Biz Giriþim Elektrik’in üretim koluyuz.Giriþim Elektrik’in aldýðý iþler, piyasadan bulabildiði panel miktarýyla sýnýrlý hale geldi bu da þirketin büyümesini engelliyor. Gesan kendisini besleyecek panel fabrikasý kurma kararý aldý."
baþka yerlerden de kulagýma çalýndý bayagý bi panel sýkýntýsý var gibi piyasada...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yarýn düþüþteki önemli olan 230 desteði kýrýp geçersek,rahatlayýp 300 lü güzel günleri bekleyeceðiz diye düþünüyorum, böyle güzel bir ortamdada kýrýp geçmesi lazým bakalým nasýl olacak,bu arada güzel bir iki kap gelirse çok güzel olur,düþüþte gelen kaplarý týnlamadý bari yükeliþte gelenleri dikkate alýp yükseliþ için kullanacaðýný düþünüyorum,hayýrlýsý bakalým yaþayýp göreceðiz.
Gesan TRANSVARAO GES PROJESÝ BÝTMÝÞ...aGUSTOS SONU BAÞLAMIÞLAR KÜÇÜK BÝR ANLAÞMA GENE...pardon ihale o zaman alýnmýþ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri