Originally Posted by
aras67
Günaydýn arkadaþlar,sohbet çok güzel sohbet,gerçekten Paþa Hakan bu iþin duayeni,emeðine saðlýk,yanlýz ben bir yýldan fazladýr bu hissedeyim,inanýn çok önceleri keko üstad bunlarýn hepsini burada çok güzel anlatmýþ ve bizleri bilgilendirmiþti, þimdi dinledikçe ben olayým bu formu devamlý takip edenlere anlattýklarý hiç yabancý gelmedi,emeðine saðlýk keko usta..
bu gün günlerden salý..benim iþ olarak en yoðun olduðum günlerden biri...o yüzden de henüz videoyu izleme imkaný bulamadým...eðer söyledikleri benim söylediklerim ile ayný ise o zaman biz aylar önce bu günleri görerek bir çok kiþiden önde olmuþuz demektir..zaten buradaki bir çok dostumuzun maliyeti çok düþük....o kadar düþük ki maliyeti hala 20 olan arkadaþlarýmýz var...iþte geleceði görmek budur dostlar...bir temel analizcinin baþarýsý ne kadar uzaðý görebilmesi ile doðrudan alakalý...kimisi var sadece bu günü görebiliyor...bu günü görebilmesi ona hiç bir avantaj saðlamaz...kimisi var bir ay sonrasýný kimisi var 6 ay sonrasýný kimisi de var yýl ve yýllar sonrasýný görür ve ona göre pozisyon alýr...
tabi her þey bilgi ve tecrübe deðildir...iþin önemli bir kýsmý da kýsmettir diyorum...çok bildiði halde doðru dürüst fayda saðlayamayanlar da çok var...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri