Kesinlikle. Bu kadar amatörlük olmaz. Madem eþit daðýlým þartýný koyun bir an önce onaylayýn. Yazýk gerçekten yazýk.
Kesinlikle. Bu kadar amatörlük olmaz. Madem eþit daðýlým þartýný koyun bir an önce onaylayýn. Yazýk gerçekten yazýk.
Çok net kamuoyu oluþturmamiz lazým, bu kansizlar pis oyunlar çeviriyor. Giriþimden rüþvet alamadýlar galiba. Daha önceki hýrsýz baþkana kimse dokunmayinca böyle oluyor iste.
Deðiþik bir ülke
Bedelsiz ne zaman uygulanýr bir takvim var mi
Bugün herkes 255 hareketinde satmýþ gibi nasýlsa yarýn daha ucuza alýrýz diye mi yoksa baþka hisse maliyeti için mi
Panel fabrika açýlýmý an meselesi, bilanço an meselesi, spk ya raðmen bedelsiz ve arz an meselesi, büyük bir kap ihalesi muhtemelen an meselesi... Ben sabýrla bekliyorum.
Enseyi karatmayalým. Saatlik grafikte 243 civarý yükselen desteði var. Olmadý 239-40 gibi yatay destek var en kötü oralardan döner diye düþünüyorum. Bugünkü fabrika haberinin de etkisiyle yarýn için direk yukarý bile gidebilir. Bi de yeni iþ iliþkisi gelirse ne de güzel olur. Yarýn ola hayrola.
Telaþa mahal yok.Bu sene sonuna kadar 1 GW kapasiteli yeni bir fabrika geliyor.Bundan daha güzel haber olur mu? Bence bu haber arz onayýndan daha güzel.Gesan da sürprizler bitmez.Spk çok çok 1-2 hafta daha sallar.Paþa paþa onaylayacak.Bu ara beklenti devam edecek.Çokta fazla düþüþ olacaðýný sanmýyorum.Olursa da ben alým yönünde olurum.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri