Bana da onayýn bu kadar geciktirilmesi normal gelmiyor maalesef. Oradan gelecek para þirket için önemli. Ayrýca arkadaþlara katýlýyorum, bu iþin bir standardý olmalý, diyecek çok þey var da fazla konuþmayalým þimdi akþam akþam
Bana da onayýn bu kadar geciktirilmesi normal gelmiyor maalesef. Oradan gelecek para þirket için önemli. Ayrýca arkadaþlara katýlýyorum, bu iþin bir standardý olmalý, diyecek çok þey var da fazla konuþmayalým þimdi akþam akþam
Aðaçlara býrakýn ormana odaklanýn siz...bu hafta olmazsa 15 güne olur... Bu ikinci panel fabrikasý haberi bana arz gibi hoþuma gitti...
Demekki iþler full dolu yoksa 2 panel fab. niye yapsýnlar iþlerin artarak devam edeceðinin göstergesi deðilmi...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Aklýmda bi tanede panel ureten alfas mý alýyým vardý onada gerek kalmadý iki tane bizde olacak bide almanya olursa 3 olur eurowoperden sonra onlardan yuzde elli gelse yeter...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Eþleþme 246.5 anlýk. Biraz salsin bakalim. Endeks eksi açýp iyi kapayacak bence bakalým bizim geso ne yapcak
günaydýn herkese bol kazançlar...
halka arz için alanlar satsýn bakalým bugün de yolumuza bakalým.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Biz trade etsek ertesi sabaha tavan yapar. Dün çok düþündüm bu arz onaylanmazsa ne oluru. Alfasa gecmeyi. Neyse nasip. Bugün kontr ve smrtg ateþ etmeli. Uyarýz ins
dostum hep kötü düþünuyorsun az iyi düþüntrade yapmak istiyorsan baþka hisse de yap hacimli olsun.. bizde 300 de 2 defa veremedik aslýnda az teknikle hele de 2 li tepe yapýp dönmesinde verilirdi.
beceremedik.. sende devamlý kötü düþünme öyle düþününce olmuyor tecrubeyle sabithala inatlaþýyorum ama bu sefer olumsuz düþünerek almýyorum hiç olmazsa :D
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri