Originally Posted by
norTmol
Önce hisseyle ilgili sürekli bir gazlama hareketi.
Sonra sattýðýný bildirme hareketi.
Sürekli olarak kap bildirimleri gibi þahsi alým ve satýmlarda bilgi vermeler vs.
Bu davranýþlar, burayý okuyanlarýn alým ve satým kararlarýnda etkili olabilecek þeyler.
Ayrýca SPK mevzuatýna göre de suç teþkil edebilir.
Bence durumunu gözden geçir þampiyon...
þampýyon altta ne yazýyor oku ýstersen..forumdaký arkadaþlýktan dolayý buraya hýsseye gýrýp çýktýðýmýzda yazýyoruz..kaldýký burasý forum yorum-fýkýr sayfasý..herkes düþnce fýkýr yazmada ozgur..senýn yazdýðýn gýbý..haberý buraya atmak gazlama ise sen nýye burayý okuyorsun ben anlamdým..herhalde hýsse ýle ýlgýlý ne oluyor ne býtýyor onu öðrenmek için..bak ben 240 tan sattým mesela malýmý þuan 233 senet ..buna stop denýr pýyasayý okumak denýr..pýyasa toparlanýr gerý aldýk derýz..hýsse nete gýrerken hýsseyý alýp sattýðýnýzý kýmseye söylemeyn dýye býr kural yok sanýrým..ben aldým sende al veya sat demedým mesela þampiyon..anladýn umarým..
mevzuatýda býlmedýðýn salladýðýn açýk þampý...birþey ya suçtur ya deðildir..olabýlýr,yapabýlýr,edebýlýr..cek,cak la olmaz bu iþler..
ama býr yerde haklýsýn..buralara yazmak harbý can sýkýntýsý senýn gýbý býr ýký anlamz çýkar ýký belden aþaðý konuþur sonra uðraþ dur..hýc gerek yok þampýyon ..keko gýbý býr ýký dost kaldý zaten burada..onlarda olmasa kýmse bu sayfalara sen gýbýlerý okumak için gýrmez býle..o nedenle haklýsýn yaný..yazmamak uðramamk ený ýyýsý..
býrcok sayfada býrçok ýþe yaramazla uðraþtým hepsý ýlk baþta çok komýk duurmlara düþtü ,gazlamayý onlar yaptý ben olmasý gerekený doðrularý soyledým..eðer az ders aldýlarsa gömülmekten kurtuldular yok dýnlemedýlerse hepsý çukurda þuan..bunlar yatrýým tavsýyesý deðil ,bunlar öngörü bunlar pýyasayý ve þartlarý okumak..bunlar býr tecrube tabý anlayana.. ýstersen gýdýp alfas,sdttr ve oncsm sayfalarýný býraz okuyabýlýrsýn ne demýþýz ne olmuþ..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri