þampýyon altta ne yazýyor oku ýstersen..forumdaký arkadaþlýktan dolayý buraya hýsseye gýrýp çýktýðýmýzda yazýyoruz..kaldýký burasý forum yorum-fýkýr sayfasý..herkes düþnce fýkýr yazmada ozgur..senýn yazdýðýn gýbý..haberý buraya atmak gazlama ise sen nýye burayý okuyorsun ben anlamdým..herhalde hýsse ýle ýlgýlý ne oluyor ne býtýyor onu öðrenmek için..bak ben 240 tan sattým mesela malýmý þuan 233 senet ..buna stop denýr pýyasayý okumak denýr..pýyasa toparlanýr gerý aldýk derýz..hýsse nete gýrerken hýsseyý alýp sattýðýnýzý kýmseye söylemeyn dýye býr kural yok sanýrým..ben aldým sende al veya sat demedým mesela þampiyon..anladýn umarým..
mevzuatýda býlmedýðýn salladýðýn açýk þampý...birþey ya suçtur ya deðildir..olabýlýr,yapabýlýr,edebýlýr..cek,cak la olmaz bu iþler..
ama býr yerde haklýsýn..buralara yazmak harbý can sýkýntýsý senýn gýbý býr ýký anlamz çýkar ýký belden aþaðý konuþur sonra uðraþ dur..hýc gerek yok þampýyon ..keko gýbý býr ýký dost kaldý zaten burada..onlarda olmasa kýmse bu sayfalara sen gýbýlerý okumak için gýrmez býle..o nedenle haklýsýn yaný..yazmamak uðramamk ený ýyýsý..
býrcok sayfada býrçok ýþe yaramazla uðraþtým hepsý ýlk baþta çok komýk duurmlara düþtü ,gazlamayý onlar yaptý ben olmasý gerekený doðrularý soyledým..eðer az ders aldýlarsa gömülmekten kurtuldular yok dýnlemedýlerse hepsý çukurda þuan..bunlar yatrýým tavsýyesý deðil ,bunlar öngörü bunlar pýyasayý ve þartlarý okumak..bunlar býr tecrube tabý anlayana.. ýstersen gýdýp alfas,sdttr ve oncsm sayfalarýný býraz okuyabýlýrsýn ne demýþýz ne olmuþ..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Forumdaki arkadaþlarýna özel mesaj yollayabilirsin alým-satým bildirimlerin için.Forumda özel mesajlaþma alaný da var deðil mi?
Burasý fikir beyan etme yeri demiþsin.Doðru.Alým-satýmlarýný beyan etme yeri deðil.
Sizin de dediðiniz gibi hisse ile ilgili ne olup bittiðini öðrenmek için burayý okuyorum.Sizin þahsi alým-satýmlarýnýzý öðrenmek için deðil.
Alým ve satýmlarýnýzý bize bildirmenizin tam olarak amacý nedir? Bunun bize faydasý nedir? Bunu bildirmemeniz durumunda bunda bizim kaybýmýz nedir?
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
sen burada yenýsýn galýba..burada býrçok arkadaþýn býrýbýrýyle muhabbetý -selamý sabahý vardýr forum üzerýnden ..senýn bunu anlamaman gayet normal..neyse uðraþmayacaðým senýnle,deðmýyor çunku ..zaten yazmama kararým vardý..tahta orada isteyen alýr ýsteyen satar..sadece býrkaç deðerlý dost var burada onlarý okuruz arada býr ýký selam verýrýz..haklýsýn..yazmamak en guzelý..
býz buradaký arkadaþlýk ortamýndan dolayý portfoydeký lot sayýmýzý býle paylaþtýk bazen..kýmseyý pek rahatsýz etmedý,olanda varmýþ demek ..çok pardon..deðerli hýsse net sakýný arkadaþým....sabahký haberý paylaþýp sený gazladýðým ve akabýnde stop olup yaklaþýk portfoyumu yuzde beþ erýmekten kurtardýðým için afedersýn..belký benle beraber býrýlerý de stop olduysa onlarda karlý pozýsyondadýr..afedersýn deðerli forumdaþým..býrýlerýne faydalý olduysak senden ozur dýlerýz..beným satmamla veya burada ký býr ýký arkadaþýn satmasýyla düþmüyor gesan haberýn ola þampý..endeks kaynaklý düþüþler var..eðer desteklerden donmezse satýþlar derýnleþebýlýr...dýkkat et þampý..
mesela sende benýmle stop olsaydýn sende þuan yuzde beþ karda olabýlýrdýn boyle býr faydasý olabýlýyor bazen..guvendýðýn samýmý býrý var ýse forumda onun yorum ve iþlemlerýný takýp edýp ýsabet oraný yuksek ýse arada bu arkadaþtan faydalanma yoluna gýdebýlýrsýn..mesela keko hýsse seçmede mahýrdýr forumda..memetyum teknýk takasta ..farklý ozellýklerý olan arkadaþlarýmýz var forumda..benýmde zamanlamam fena deðildir..ve hýsse hareketlerýný ýyý sezerým ýsabet oraným çok yuksektýr,trent takýbý yaparým kendýmce..
sinirler gergin relaks arkadaþlar gerek yok düþüþ hýzlý ama iþlem haçmimiz zayýf seyrediyor ..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri