Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
bu eleman ,,kekoyada teknosada sarmýþ,,dediðim gýbý hep ayný yontem..bilgý ,brýkým sýfýr..süreklý ona buna saldýr..hýsselerý alýrken kendý deðerlendýrmesýný yapamayan..onun bunun yazdýðýna bakarak hýsseyý alan..akabýnde hýsseyý býlýp tanýyan belkýde býr yerden kar aldý dýye ýnsanlarý neden sattýn dýye yargýlayan týpler bunlar..çunku kendý deðerlendýrmesý olmadýðý ýçýn..baþkalarýnýn hýsseyý satmasýndan rahatsýz olmuþtur..muhtemelen kekoyu takýp edýyor..yarýn keko dun maýmý sattým dese gelýr buraya oysa sen oncede böyle boyle demýþtýn der..bla bla bla durumlarý hep..
aslýnda alfas topiðinde kendýsý açýklamýþ..vatandaþ elýnde olmayan senetle ýlgýlý beyanda bulunmuþ buda nýye konuþuyorsun madem elýnde yok dýyor..anladýn mý þimdi neden yazdýðýmý..geçmýþý sýlemýyýrsun deðilmi þampýyon..
bunun karýn aðrýsý alfastan olabýlýr..çunku orada 330 da bak ben satýyorum dýkkatlý olun dedým dýye bana saldýran ekýpten..glu glu dansý yaptýrýyorlar deðilmi....ne oldu alfaslar..1000 tl olacaktý..ben o alfastan..1100 tl lýk araba çektým altýma sen ne yaptýn onu anlat..bla bla bla..bunu da yazýyorum bak..
haklýsýn dostum..tüm arkadaþlardan ben kendý adýma özür dýlýyorum..hýc sevmedýðým muhabbetler ýþý þahsýleþtýrmek ..tekrar kusura bakmayýn..malesef pýyasa artýk zor..para kazanmak eskýsý gýbý rahat olmayacak..paranýn býr kýsmýný farklý enstrumanlarda tutmak lazým ..full borsa sýkýntý oluþturabýlýr..malesef ayý pýyasasýna gýrdýk gýbý,,
Yer Ýmleri