Sayfalar dolusu yazý yazýp, hala þahsi alým-satýmlarýný neden bizimle paylaþtýðýna dair ikna edici bir cümlen YOK.Kendini yorma bu kadar þampiyon.Sadece makul bir gerekçe söyle yeter.
Sayfalar dolusu yazý yazýp, hala þahsi alým-satýmlarýný neden bizimle paylaþtýðýna dair ikna edici bir cümlen YOK.Kendini yorma bu kadar þampiyon.Sadece makul bir gerekçe söyle yeter.
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Ben bjk lýyým ama fb li kardeþimi çok sevdim tüm eleþtirilere ve maddi kayýplarýna raðmen hoþ görülü tavrý hep devam etti, ama þimdiye kadar hisleri hep ters çýktý o nedenle benim için ters indikatör oluyor. oluyor da sonuç deðiþmiyor zira satmaya elim gitmiyor.
Kwon arkadaþýmýzýn ön görüleri çoðu doðru çýkýyor, alým satýmlarýnýn zamanlamasý çok isabetli. yazýlarý için bu kadar eleþtiriyi hak etmiyor. istemeyen okumaz yada engeller, bu kadar sahife bunun için meþgul edilmemeli,
ssss
Kaç zamandýr bakamýyordum,bir de ne göreyim benim tahtýma aday yeni tipler ortalýðý karýstýrýyor🤣🤣🤣
Bu arada zarar arþa çýktý bende. Tepetaklak yuvarlaniyorum. Gesan Thy'den bile güvenli olmuþ haberini olsun. Thy forumlarýnda kan gövdeyi götürüyor.
Hani bir dönem Gesan'in patronu þöyle,þirket bazi noktalarda palavra sýkýyor mu acaba gibileriden elþtirmiþ sonra Kwon,hissedar falan birbirimize girmiþtik ya þimdi benim diðer forumlarda thy'nin kanadýna toz konduran olursa bir kaþýk suda boðacak kadar hiddetleniyorum🤣🤣🤣
Son günlerdeki endeks düþüþü hakkýndaki görüþlerimi paylaþmak istiyorum umarým yanýlmam sizler ne dersiniz.
iktidar seçimlerde elbette oy kazanmak peþindedir- bunda hemfikiriz, fakat yatýrýmcýlar için ayýracak kaynak ya bitti yada çok azaldý seçimlere yaklaþtýkça borsanýn artmasýný isteyecektir, þimdi artsa o zamana kadar zirvede tutmak çok maliyetli olabilir. o nedenle þimdi düþüp seçime yakýn zirve yapmasýný isterler yani garibanýn eþeðini önce kaybettirip (þimdi endeks düþüþü) sonra eþeðini buldurup sevindirecekler. bunlar benim fikirlerim elbette yanýlýyor da olma ihtimalim yüksektir sizler ne dersiniz. Düne kadar viop tan þüpheleniyordum bu gün bu senaryoyu düþündüm.
ssss
Hep söylüyorum,bu forumun yeri bende ayrý. Hisseyi taþýsam da taþýmasam da hep bakýnýyorum buralara.
Uzun uzun yazmiyor ayaðýna mesaji birkaç parçayla attým ki belki öyle yediririm dedim,idare edin.😇
ömür ýkýncý fb li dost hoþ geldin. yazýlarýný özlemiþiz
Yer Ýmleri