Sn. Keko o kadar bekleyip de hikayelerin gerçekleþmesinin en yakýn olduðu zamanda aramýzdan ayrýlmanýza çok þaþýrdým ve üzüldüm açýkçasý.. gesaný daha çok sizinle tanýdým, sizin yazýlarýnýzýn özellikle 60-70 bandýnda dökülmeyiþimde payý çok büyük.. emeðinize minnettarým, saglýcakla kalýn.. topiðimizden çok uzaklaþmayýn lütfen. Syg.![]()
ÝNSANLAR GARÝP VALLAHÝ. hayatýnýzda görmediðiniz görseniz bile bir insanýn sözüne bakarak hisse alýp sonra hangi yüzle hesap soruyorsunuz ? yahu ben gün içinde bile defalarca trade yapýyorum.
kesýnlýkle öyle keko..istediðinde karda almalýsýn ,,zaten bunu yapmadýðýmýz için kýsa vadelý hareketlerden faydalanamýyoruz..bazen terstede kalýnabýlýr tabý..ama býzým arkadaþlar malesef yaptýðýn her hareketý sorguluyor..oysa sen sattýn dýye hýssenýn beklentýlerý deðiþmedi,ayný þekýlde devam edýyor...bende senýn açýkça donmený ýstýyorum..gesan sensýz guzel deðil..bende gýrýp çýkýyorum zaman zaman...bugun yýne aldým birmýktar..portfoyde bellý oranda muhakkak tutmak gerek gesan gýbý þirketleri..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri