Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Þu bedelsiz onayýna fazla mý anlam yükledik acep. Her hissenin dinamiði farklidýr ama Kozalda yüzde 2 bin bedelsiz onayý geldi artý bi de olumlu mahkeme kararý geldi hisse nerdedyse tabana gidiyordu. Açýlýþta yüzde 3 yapýp atlayanlarýýn eline verip sonra bastýlar aþaðýya. Bu borsa alemi çakallarla dolu vesselam.
kesinlikle çakal dolu...bizim bildiklerimizi tahta yapýcýlar da biliyor...o haberi satýþ fýrsatý olarak kullanma ihtimalleri de tabiki var...arz gesaný olumlu etkiler mi ?? temel olarak arz ile europower çok güçlenir dolaylý yönden de gesan olumlu etkilenir...ama mehmet arkadaþýmýzýn da bir kaç hissede örneklediði gibi fiyat olarak yansýtmayabilirler...tüm ilgiyi europowere de verebilirler..bu ihtimal de var tabi...yalnýz patron europowerin arzý ile gesan da olumlu etkilenerek çýkýþa geçecek demiþti...ona inanmak istiyoruz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
dostum hisse diplerinde iken gerekirse yüksekten yerine konulabilir elbette...ama benim kötü bir huyum var sattýðým miktardan daha az alabiliyorsam vazgeçiyorum almaktan...psikolojik olarak rahatsýz oluyorum o durumdan...ikinci bir konu da tahta yapýcý beklediðimiz güzel haberleri de satýþ fýrsatý olarak kullanabilme ihtimali var...300 tl bu hisseye zirvedir düþüncesini iþletebilir...o zaman da %20-30 luk prim için çok riski göze almaya deðmez...bu ihtimal de bardaðýn boþ olan kýsmýdýr...dolu kýsmý her haberin olumlu etkileyerek hissenin 300 leri aþarak yeni zirveler yapmasýdýr...umuyorum ki ikinci seçenek gerçekleþir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Þöyle bir endekste gesaný ekside tutmak için bir tarafýný yýrtan tahtacýnýn bedelsiz gibi arz gibi durumlarda ne yapacaðýný kestirmek maesef zor...
Arkadaþlar bedelsýzden birþey çýkmaz ,zaten býlýnen durum !! Kaldýki yüzde 300 bedelsizden býrþey olmaz ,, bölündükten sonra fýyat düþtü diye olumlu etkýlenebýlýr ,, kozalla karýþtýrmayýn orada muhtemelen önceden býlgýsi olanlar hýsseyý 600 lere kadar taþýdý ve haber düþünce malý piyasaya verdiler !!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri