3 ihale oldu bugün hayýrlýsý bakalým gene tepkisiz ama çuval mýzrak olaylarýda yakýn...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
insanlar resmen tiksindi . Hem deprem öncesinde aþýrý satýþ dalgasý ile , hem deprem sonrasý iþlemlerin 2 gün iptal edilmemesi nedeniyle sahipsiz kimsesiz olduklarýný çok net anladýlar. bu nedenle bir çok insan borsadan tamamen çýkmaya karar verdi ve bu insanlar her yükseliþte parça parça portföy boþaltmaya baþladýlar ve geri dönmeyecekler.
Daha önce de defalarca yazmýþtým olaðanüstü haller dýþýnda 20 milyar TL piyasa deðeri bu þirketin dibidir. Henüz hiçbir þey baþlamadý. Ayrýca bu sektörde kamunun yönetmelik falan dýþýnda iþleri etkileyecek bir alýmý yok. Bu sebeple kamu maliyesi bizi doðrudan ilgilendirmiyor diye düþünüyorum.
Yakýn zamanda þirketin çok büyük haklarý açýklayacaðýný hissediyorum Ýnþallah yanýlmam.
Birileri mal satacaksa tahtacý da daha aþaðýdan almak isteyecektir çok doðal bir süreç. Bakalým denge fiyatý ne olacak. Tutmaya devam ediyorum hayýrlýsý olsun.
Aslýnda 2023 de gelen KAP larý inceledim Gueno, Sadece Türkiye Elektrik Ýþletmeleri A.Þ. den 1,5 ayda 350 milyon TL'lik iþ alýnmýþ. Bildiðim kadarýyla TEÝAÞ kamu kurumu. Ayrýca harap olan 10 ilimizin altyapý iþleri de olacaktýr. Yani kamu maliyesi Gesaný ilgilendirecek gibi duruyor.
Geçen sene KAP lara da kabaca bakýnca bölgelerin Elektrik daðýtým iþlerini yapan Toroslar, Dicle vs.... þirketlerden de yüklü ihaleler alýnmýþ.
Yer Ýmleri