Endeksten hergun yüzde 3-5 negatif ayrisiyoruz. Gözümüze ýþýk tutuldu herhal göremedik goremiyoruz
Endeksten hergun yüzde 3-5 negatif ayrisiyoruz. Gözümüze ýþýk tutuldu herhal göremedik goremiyoruz
Dün haberle 225i test et. Haber deðiþmedi ki þu anda yüzde 10 aþaðýda dün öðleye göre. Beyin meyin býrakmadýlar. Overrated bir hisse miyiz bilemedim
Bu baþlýðý þu anda 9 kiþi okumaktadýr. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
rcan, fenerbahceli
Ýyice tenhalaþtý burasý.
Neye yormalý bilemiyorum !
Merhabalar arkadaþlar,dikkat ettinizmi bugün 30 endeksin baba kaðýtlarýnýn çoðunda ziraat alýcý durumda,besmi,varlýk fonumu alýþa baþladý acaba,bakalým endekse etkisi ne olacak.
dostum pýyasa belýrsýzliði sevmez..ne kadar kap atarsan at her hýsse genel endekse uyum saðlamak zorunda kalýr bir muddet sonra..once bu kara bulutlarýn daðýlmasý lazým..pýyasa onunu gormek ister herzaman..gesan ozelýnde arzýn otelenmesý olumsuz býr durum ,,epey bir sure halka arz vs olmaz ..testere pýyasada para kazanmak zordur..artýk uzun vadelý yatýrýmcýnýn fýyata bakmamasý gereken býr döneme gýrdýk..her çýkýþýn satýþ olarak kullanýldýðý býr dönemdeyýz..kýsacýlar için sýkýntýlý býr donem..Allah devletýmýzýn ve mýlletýmýzýn yardýmcýsý olsun..zor dönemlerden geçýyoruz..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri