214.6 dan biraz aldým bakalým. Enteresan þekilde fýrsat veriyor
214.6 dan biraz aldým bakalým. Enteresan þekilde fýrsat veriyor
Benim gibi veyabdaha yukardan alanlarý dökmek isterse yazýklar olsun deriz. Cidden ben bugün tavan kapar yarýn da tavan kapar diyordum. Demek ki patron spek istemezse bir book olmuyor. Hani daha ne olmaliydi. Ki zaten endeksten kötü gittin 2 haftadir
Yanlýþ düþünüyorsam uyarýnýz ama hisse 300 olduktan sonra hisse ile ilgili negatif bir þey oldu mu ? Yani efsane kaplar da atýldý. Beklentileri devam ediyor. Bana anlamsýz geldi bu fiyatlar. 260 bandýnda olmaliydik bu haber öncesi.bu haberle 340 falan. Neyse
216.3 dan da aldým
Diðer hisselerde biraz zarar çok satamiyoruz ;) 50 60 lot alýyorum Max![]()
Hissemizin bu manasýz fiyatlamalarinda benim anlayamadigim birþey var ama nedir anlayamadým . Anladýðýmda her þey için çok geç olmaz inþallah
Acaba diyorum, kar marjý çok mu düþük kalýyor, ya da yüklü yatýrýmlara mi giriyor .
Hayýrlýsý i dilemekten baþka biþey diyemiyorum
Fikri olan varsa dinlemek isterim.
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devlet belki cimentolari minimum kar vererek alacak ama ona bakýlmadan 2ye katladý hisseler 10 günde. Yani bizim ihaleden ne kar edecegimiz belirsizken niye çýkamaz anlamadým. Hani bilanço gelir ordan bakýlýr kar düþük denir de anlarým. Enteresan. Yani çýkmasý için ne olmalý sorusu
Bunu almak için Astor sattým. Ben sattýktan sonra Astor yüzde 2 arttiGesan top çeviriyor. Very enteresan
Yuh Astor benim satmami bekliyormuþ. Böyle enfes haberle bunu yaptýn ya gesoo dayý. Yazzzujlar
Yer Ýmleri